OVO JE TOP 5 KLIMA UREĐAJA SA NAJNIŽIM CENAMA: Evo gde ih možete kupiti - Nude najbolju vrednost za novac
Foto: Shutterstock

OVO JE TOP 5 KLIMA UREĐAJA SA NAJNIŽIM CENAMA: Evo gde ih možete kupiti - Nude najbolju vrednost za novac

Novčanik -

Otkrijte top 5 klima uređaja sa ugradnjom po najnižim cenama. Saznajte koji modeli nude najbolju vrednost za novac i gde možete pronaći najbolje ponude za ugradnju!

Dok avgust donosi vrućine koje nas ne napuštaju, pravo je vreme da razmislite o klima uređaju sa ugradnjom koji će vam omogućiti da se udobno rashladite tokom preostalih letnjih dana. Ako želite da pronađete kvalitetne uređaje po izuzetnim cenama, ovaj vodič je idealan za vas. Predstavljamo vam top 5 klima uređaja sa ugradnjom koji nude najbolji odnos cene i performansi. Saznajte koji su to modeli, šta ih čini posebnim i gde možete pronaći najpovoljnije ponude za savršenu ugradnju!

1. VOX Klima uređaj SFG12-SC

Cena: 29,990 RSD - cena može varirati

Sasomange klima uređaj
foto: Sasomange Printscreen

Ključne karakteristike:

Energetska efikasnost: A++ Kapacitet hlađenja: 12.000 BTU Tehnologija: Inverter tehnologija za ekonomično i tiho hlađenje Funkcije: Inteligentni režim rada i Wi-Fi kontrola Zašto odabrati VOX SFG12-SC? VOX SFG12-SC nudi izuzetne performanse po pristupačnoj ceni. Inverter tehnologija omogućava tiho i efikasno hlađenje, dok inteligentni režim rada prilagođava rad uređaja vašim potrebama. Wi-Fi kontrola omogućava vam da jednostavno upravljate klimom sa pametnog telefona, što je posebno korisno za prilagođavanje temperature bez obzira gde se nalazite.

2. TCL Inverter TAC-12CHSD/XA73IFS ELITE lite WIFI integrisan

Cena: 41,337 RSD - cena može varirati

Sasomange klima uređaj
foto: Sasomange Printscreen

Ključne Karakteristike:

Energetska efikasnost: A+ Kapacitet hlađenja: 12.000 BTU Tehnologija: Inverter tehnologija za efikasno i tiho hlađenje Funkcije: Wi-Fi integracija i daljinsko upravljanje Zašto odabrati TCL Inverter TAC-12CHSD/XA73IFS ELITE lite? TCL Inverter TAC-12CHSD/XA73IFS ELITE lite je vrhunski izbor za one koji traže moderan klima uređaj sa naprednim funkcijama. Sa integrisanim Wi-Fi-jem, možete lako upravljati uređajem preko pametnog telefona, što vam omogućava da postavite idealnu temperaturu bez obzira na to gde se nalazite. Inverter tehnologija doprinosi smanjenju troškova energije, dok elegantan dizajn čini ovaj model odličnim dodatkom svakom prostoru.

3. ADLER AAC12-KEA Klima Standardna 12000Btu, A, Bele boje

Cena: 30,326 RSD - cena može varirati

Sasomange klima uređaj
foto: Sasomange Printscreen

Ključne Karakteristike:

Energetska efikasnost: A Kapacitet hlađenja: 12.000 BTU Tehnologija: Standardna tehnologija hlađenja Zašto odabrati ADLER AAC12-KEA? ADLER AAC12-KEA je idealan za korisnike koji traže jednostavan i pouzdan klima uređaj po pristupačnoj ceni. Sa kapacitetom od 12.000 BTU i standardnom tehnologijom hlađenja, ovaj model je savršen za efikasno hlađenje većih prostorija. Energetska efikasnost klase A garantuje da će vam pomoći da uštedite na računima za struju.

4. Midea MSAFBU-09HRDN8-QR Inverter klima

Cena: 46,954 RSD - cena može varirati

Sasomange klima uređaj
foto: Sasomange Printscreen

Ključne Karakteristike:

Energetska efikasnost: A+ Kapacitet hlađenja: 9.000 BTU Tehnologija: Inverter tehnologija za efikasno i tiho hlađenje Funkcije: Auto-restart i funkcija brzog hlađenja Zašto odabrati Midea MSAFBU-09HRDN8-QR? Midea MSAFBU-09HRDN8-QR je kompaktan i efikasan klima uređaj sa Inverter tehnologijom koja omogućava nisku potrošnju energije i tiho funkcionisanje. Sa kapacitetom od 9.000 BTU, idealan je za manje i srednje prostore, dok funkcija brzog hlađenja omogućava trenutnu udobnost. Auto-restart funkcija pruža dodatnu sigurnost u slučaju nestanka struje.

5. LG W12EG Winner Inverter klima, 12000 BTU

Cena: 54,889 RSD - cena može varirati

Sasomange klima uređaj
foto: Sasomange Printscreen

Ključne karakteristike:

Energetska efikasnost: A++ Kapacitet hlađenja: 12.000 BTU Tehnologija: Inverter tehnologija za visoku efikasnost i tiho hlađenje Funkcije: Pametan režim rada i automatsko čišćenje Zašto odabrati LG W12EG Winner? LG W12EG Winner je izvanredan izbor za korisnike koji traže visoku efikasnost i pouzdanost. Sa Inverter tehnologijom, ovaj model pruža izuzetno tiho hlađenje i visoku energetsku efikasnost. Pametan režim rada omogućava automatsko prilagođavanje temperature prema vašim potrebama, dok funkcija automatskog čišćenja doprinosi dugotrajnom održavanju i svežem vazduhu.

Pogledajte celokupnu ponudu klima, firme BC Group OVDE

Sve ove vrhunske klima uređaje možete nabaviti po najnižim cenama na sajtu BC Group-a. Takođe, uz fiskalni račun ili fakturu od BC Group-a, možete iskoristiti specijalne cene za ugradnju. Ne propustite ovu priliku da kupite kvalitetne klima uređaje uz profesionalnu ugradnju po povoljnim uslovima. Posetite BC Group za više informacija o cenama i promocijama, i obezbedite savršenu klimu za svoj dom!

biznis.kurir.rs/Sasomange

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track