Beograđanka Nataša Popović objavila je na svom TikTok profilu da joj je oštećen automobil u sudaru pa je otkrila i koliko je koštalo ovo čukanje.

"Stara srpska poslovica kaže: 'Ako te neko čukne kolima, nemoj da mu zoveš policiju, razgovarajte'. Što naravno nije praska u mom slučaju", poručila je Nataša koju su potom "napali da drami" kada je pokazala štetu na automobilu nakon sudara.

Ispričala je i kako se sudar dogodio.

"Kraj ulice Dragoslava Srejovića i uslovni semafor za skretanje desno u Bulevar despota Stefana ka Karaburmi, prikočim jer je u traci u koju se uključujem autobus, devojka iza mene nije držala distancu i zakucala se u mene, razbila svetlo i pomerila branik... Policija je došla i urađen je zapisnik, a meni registracija za mesec dana", navela je Nataša u video snimku koji je objavila..

Na prvi pogled nije izgledalo kao da je velika šteta te je jedan od komentara bio i: "Au snajka, je l' te nije sramota da kačiš ovo? Klasično čukanje koje se rešava razgovorom, ako uopšte koristiš jezik za razgovor".

Natašu je verovatno pogodio ovaj komentar te se oglasila i objavila troškove koje treba da plati.

"Što je najgore, verovatno 90 odsto vas razmišlja da se klasično čukanje rešava razgovorom. Pa hajde da vidimo koliko košta jedno klasično čukanje.

Limarsko farbarski radovi - 92.820, upotreba komore 6.000, zadnji branik donji - 28.476, stop svetlo 14. 382, instalacija zadnjeg branika 19.482, branik zadnji gornji 74.568 dinara, boja i farbarski mat 30.960...", čitala je ona redom, a na kraju sve ukupno koštalo je 269.447 dinara.

Na kraju je rekla da ne važi evropski izveštaj jer je štata veća od 2.000 evra. Ipak, iako je sve detaljno opisala, bilo je onih koji su imali još pitanja.

"Gde popravljaš? Ferrari Pitstop Monte Karlo ?!", "Znači ovoliko me popravka izašla kad mi je auto ostao bez komplet gepeka, i kad mi je bila oštećena boca za gas", "Ala druže pa da voziš Bentli ne bi koštalo toliko", pisali su oni.

Bilo je i onih koji su stali na njenu stranu, te priznali da svaki udes i onaj najmanji prijavljuju policiji.