OD NOVOG SADA DO MORA ZA 27 EVRA: Počela prodaja karata, a evo kada kreće prvi voz za Bar
Foto: Printscreen/YouTube

OD NOVOG SADA DO MORA ZA 27 EVRA: Počela prodaja karata, a evo kada kreće prvi voz za Bar

Novčanik -

Počela je prodaja karata za putovanje do mora vozom na relaciji Bar - Bijelo Polje - Novi Sad i obratno, objavio je Železnički prevoz Crne Gore (ŽPCG).

Kako je objavljeno, prvi voz iz Bara kreće 15. juna i saobraćaće do 16. septembra, a iz Novog Sada prvi polazak planiran je za 14. jun, a poslednji za 15. septembar.

Iz Novog Sada voz će polaziti u 8.20 sati, sa stanice Beograd centar kreće u 9.31, a u Bar stiže u 20.37, navodi ŽPCG na svom sajtu.

Voz iz Bara kretaće u 9 sati ujutru, u Beograd će stizatistizati u 19.28, a u stanicu Novi Sad u 20.28 sati. Cena vozne karte na relaciji od Bara do Novog Sada iznosi 26,80 evra (23,80 evra je cena vozne karte, plus tri evra za obaveznu rezervaciju), a do Beograd centra košta 24 evra (21 evro je cena vozne karte, plus tri evra za obaveznu rezervaciju).

ŽPCG ističe da je saobraćaj međunarodnog dnevnog voza organizovan sa presedanjem u stanici Bijelo Polje. Na relaciji Bar - Bijelo Polje - Bar, prevoz putnika organizovan je vozom koji u svom sastavu ima klasičnu garnituru putničkih kola sa sedištima, a na relaciji Novi Sad - Bijelo Polje - Novi Sad, putnike prevozi novi Štadler voz, ističe ŽPCG.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja