PICA VIŠE OD 2.000 DINARA, POLA KILOGRAMA ŠKAMPA 4.000: Ovaj restoran ŠOKIRAO posetioce cenama, nisu mogli da im prećute!
Foto: Shuterstocktock

papreno

PICA VIŠE OD 2.000 DINARA, POLA KILOGRAMA ŠKAMPA 4.000: Ovaj restoran ŠOKIRAO posetioce cenama, nisu mogli da im prećute!

Novčanik -

Lepo vreme pored dobrog raspoloženja donelo je još nešto - visoke cene hrane. Upravo je ovo situacija u kojoj se našao korisnik Reditta, te je uslikao meni jednog restorana, a u prvom planu bile su cene.

Naime, u ovom restoranu picu margaritu možete da dobijete za 13 evra, kaprićozu za 17, a one sa nekim ekstra dodacima poput kozica ili pršuta čak 19 evra. Znači, oko 2.225 dinara bi vas koštala jedna pica.

pica
foto: Profimedia

- Hoće li ovako biti u Splitu u svakom restoranu? - pisalo je u opisu objave.

Za one koji preferiraju komad ribe ili mesa, cene su još veće - filet lososa, tune s prilogom je oko 24 evra, pržene kolutiće lignje s pomfritom će vas koštati 19, a pola kilograma škampa 37 evra.

losos, riba
foto: profimedia

Naravno, brojni komentari su se samo ređali, a mnogi su se i zabrinuli, jer je leto tek pred nama, te je jasno da će sigurno doći do dodatnog povećanja cena hrane.

kurir.rs/blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja