BABA TRAŽILA 18€ PO SATU DA ČUVA UNUKU! Novopečena mama šokirana, napravila drastičan potez: "Tvrdi da je svoju decu već podigla"
Foto: Shutterstock

BABA TRAŽILA 18€ PO SATU DA ČUVA UNUKU! Novopečena mama šokirana, napravila drastičan potez: "Tvrdi da je svoju decu već podigla"

Novčanik -

Jedna baka je odbila da besplatno čuva unuku kada je njena ćerka poželela da se vrati na posao.

Baka je saopštila da ne želi besplatno da čuva unuku i to je bez pardona saopštila svojoj ćerki i istakla satnicu – najmanje 18 evra!

Želim da pomognem ali ne mogu tek tako da žrtvujem svoje slobodno vreme, objasnila je ona zapanjenoj ćerki.

Takođe, njen uslov je i da roditelji osiguraju sve neophodne potrepštine za dete.

Novopečena mama je ostala u šoku i neverici posle izjave 64-godišnje bake, tj. njene mame.

Dete, Mama
foto: Shutterstock

Novopečena 30-godišnja mama se sračunala i saopštila da će je to više koštati nego smeštaj deteta u jaslice, piše The Sun.

Ostala je pod stresom posle ovog zahteva svoje majke pa se i požalila na njene zahteve što je sve vrlo brzo postalo predmet diskusija na društvenim mrežama.

Objasnila je da je htela da se vrati na posao posle isteka porodiljskog a naišla je na takvu reakciju majke kada ju je zamolila da čuva unuku.

„Odbila je, rekavši da je prestara i da je već čuvala i podigla svoju decu. Rekla je i da ne želi da izgubi svoje vreme i svoju slobodu“, žalila se mlada mama.

baba, baka, penzioner
foto: Shutterstock

Rasprava je tekla od osude do odbrane bake.

„Tvoja majka zvuči užasno, moja to nikada ne bi uradila“, napisala je jedna korisnica društvene mreže Redit u komentaru.

Drugi korisnik je, međutim, uz izvinjenje zbog otvorenosti, napisao da možda nije dobra ideja imati decu ako ne možete da brinete o njima.

„Ako je tvoj plan bio da se vratiš brzo na posao onda si o tome trebala razgovarati s majkom još tokom trudnoće“, glasilo je jedno zapažanje.

Kurir.rs/penzionisani.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track