U OVOM APARTMANU NOĆENJE KOŠTA I DO 25.000 EVRA! Sve pršti od luksuza, pravi RAJ na zemlji, a evo i gde se nalazi
Foto: Profimedia

luksuz u svetu

U OVOM APARTMANU NOĆENJE KOŠTA I DO 25.000 EVRA! Sve pršti od luksuza, pravi RAJ na zemlji, a evo i gde se nalazi

Novčanik -

Svet luksuza sve mami, ali mali broj ljudi može, zapravo, da ga priušti. Skupoceni hoteli se nalaze širom sveta, ali postoje destinacije koje nude takve samo za one sa dubokim džepom. Tako, na Bahamima noćenje u najboljem apartmanu košta neverovatnih 25.000 evra!

Dubai je uvek neizbežno pomenuti kada se priča o skupim i luksuznim mestima. Tako ni ovog puta ne može da ne bude na listi gradova koji ima jedan od najglamuroznijih hotela na svetu, a to je Burj Al Arab. Cena jednog noćenja u njemu je i do 12.500 evra.

Travelland, Dubai, sajam turizma, popust
foto: Promo

Takođe, Turska je poznata po bogatoj ponudi luksuznih hotela, ali onaj koji se najviše ističe, nalazi se u Antaliji i nosi naziv Titanic Mardan Palace. Početna cena jedne od najskupljih soba u njemu je 4.000 evra po noćenju.

@bizportal.rs Ovde se luksuz susreće sa beskrajnim pogodnostima i prelepim pogledima. Koji od ovih hotela bi ste želeli posetiti? ?? #Hoteli #Luksuz #Putovanja #Odmor #NajskupljiHotel #luksuznihoteli ♬ original sound - BizPortal.rs

S druge strane, San Dijego, grad u Kaliforniji koji se nalazi na samoj granici sa Meksikom, nudi neverovatne hotele, od kojih je Rancho Valencia Resort and Spa jedan od onih koji ima luksuzne apartmane, gde se za dvoje kreću po ceni od 2.500 evra.

Kina je sve popularnija država koju mladi rado posećuju. Oni koji žele da iskuse čari najluksuznijeg hotela u Hong Kongu, sigurno će odabrati Mandarin Oriental. Cene noćenja u ovim luksuznim apartmanima kreću se od 16.500 evra.

Hong Kong
foto: EPA / Jerome Favre 3

Najzad, Bahami, jedna od najegzotičnijih destinacija, koja nudi širok spektar skupocenih hotela, gde salon u hotelu Atlantis Paradise Island krasi ogromni luster od 24-karatnog zlata, te noćenje u najboljem apartmanu košta čak 25.000 evra.

kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track