SRBIN VULE NIJE VEVERICA, ZNA ZNANJE: Prekaljeni gastarbajter letuje samo krajem septembra iz ova 3 razloga! I nije samo zbog cene
Foto: YouTube/Vuletova svaštara

zašto letuje van sezone

SRBIN VULE NIJE VEVERICA, ZNA ZNANJE: Prekaljeni gastarbajter letuje samo krajem septembra iz ova 3 razloga! I nije samo zbog cene

Novčanik -

Gastarbajter Vule koji živi i radi u Nemačkoj dobro je poznat zemljacima u zavičaju po svojim brojnim savetima kad je reč o životu u toj zemlji.

On na svom Jutjub kanalu često snima i pokazuje kako se živi preko, pa je tako jednom prilikom pokazao svoju sveščicu u koju je beležio svaki trošak a onda zemljacima pokazao koliko para treba za šta, te da život u Nemačkoj uopšte nije jeftin.

Podsetimo, tako je savetovao kako treba kupovati drva, ali i pokazao samoposlugu u Nemačkoj, nedaleko od kuće u kojoj živi, a u kojoj ne radi niko, nema prodavca, nego uzmeš šta ti treba i samo ostaviš pare.

U svom najnovijem videu govori o tome kako isključivo letuje u drugoj polovini septembra, a ove sezone ponovo je izabrao Tursku.

Vule, troškovi, život, Nemačka, Vuletova svaštara
foto: Printskrin You Tube

Za svoju računicu, zašto letuje van sezone, naveo je tri ključna razloga.

* Cene su povoljnije nego u junu, julu i avgustu kad je glavna sezona.

To mu je bio prvi ali ne i jedini razlog. Drugi mu je izgleda mnogo bitniji.

* Manje gužve, roditelji čija deca idu u školu dotad su se već vratili kući pa je na plaži i u hotelu mnogo manje dreke, vike i vriske, što je udobnije za nas starije ljude.

I treće...

* Temperatura vode toplija je nego usred sezone jer se, kako tvrdi Vule, grejala celo leto pa je, kaže on, izmereno 28 stepeni.

Kurir.rs/Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja