SVI KAŽU DA JE DUBAI PRESKUP! Stjuardesa otkrila kakve su stvarno cene:"Isto kao na Zlatiboru!"(VIDEO)
Foto: TikTok/tinagrabez

jeste glamur, ali...

SVI KAŽU DA JE DUBAI PRESKUP! Stjuardesa otkrila kakve su stvarno cene:"Isto kao na Zlatiboru!"(VIDEO)

Novčanik -

Bivša stjuardesa Kristina Grabež stekla je veliku popularnost na društvenim mrežama. Objavljivala je sadržaj koji je vezan za posao, otkrivajući nam sve mane i prednosti biznisa o kom sanjanju mnoge devojke. Često deli neobična iskustva, a nedavno je otkrila i kakve su stvarno cene u Dubaiju.

Za većinu ovaj grad deluje glamurozno, sve u njemu pršti od luksuza, ali Kristina na Tiktoku otkriva i onu prizemnu stranu glavnog grada Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Tina Grabez, Dubai
foto: TikTok/tinagrabez

Kristina u videu odgovara na pitanje koliko je para potrošila za jedan dan u Dubaiju.

- Prvo sam se vozila taksijem nekih dvadesetak minuta i to je koštalo 12 evra. Obožavam što ovde sve možete da platite karticom i što vam ne treba keš uopšte. U svakom taksiju možete da platite karticom - otkriva ona.

Tina Grabez, Dubai
foto: TikTok/tinagrabez

Otišla je zatim na doručak sa drugaricom i uzelu su dve porcije palačinaka i nitro kafe što ih je izašlo 40 evra.

- Onda smo otišle na jedno novo mesto umetničku postavka sa interaktvnim svetlosnim zonama što smo platile 32 evra - priča stjuardesa.

Tina Grabez, Dubai
foto: TikTok/tinagrabez

Za večeru su odabrale japanski restoran gde je Kristina poručila rameni nudle, koje, kako kaže nisu loše, ali definitivno joj neće biti na listi omiljenih jela. Za to zadovoljstvo izdvojile su 50 evra. Na kraju videa ona pita svoje pratioce šta misle da li je to malo ili mnogo novca za jedan dan u ovakvom gradu: Utisci su različiti.

Tina Grabez, Dubai
foto: TikTok/tinagrabez

Njeni pratioci su se začudili za koliko para, recimo, može da se ruča u Dubaiju, a neki su konstatovali da su cene gotovo kao na Zlatiboru.

I dok je za jednog "to poslednja zemlja u koju bih otišaooooo... Sve je veštačkoooo", za drugog je "savršena kombinacija zabave i mudrosti!". Ima i onih koji su Dubai uporedili sa Norveškom.

- Svi kažu da je Dubai preskup! Gde ti nalaziš tako jeftino? - pitao se na kraju jedan od Kristininih pratilaca.

kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja