KUHINJA KAO KOD KUĆE, NEKOLIKO SOBA I ROŠTILJ! Prodaje se luks jahta i od cene boli glava: Troši 250 evra na sat! VIDEO
Foto: TikTok/luka.stokic

KUHINJA KAO KOD KUĆE, NEKOLIKO SOBA I ROŠTILJ! Prodaje se luks jahta i od cene boli glava: Troši 250 evra na sat! VIDEO

Novčanik -

Da jahtu ne može svako da priušti govori i ovaj primer luksuznog plovila koji se prodaje i košta više od pola miliona evra.

Naime, na društvenoj mreži TikTok, objavljen je oglas u formi video snimka, na kom se detaljno vidi skoro svaki kutak jahte i sve ono što poseduje.

"Šta stvarno ima ova jahta? Kuhinja, suštinski kao kod kuće, a onda idemo u vašu omiljenu sobu, a to je master soba. Silazimo, pogledajte kolika je ova soba, imamo bračni krevet, a onda imamo i mini kancelariju ovde da radite na vašem laptopu, ukoliko ima potrebe za tim.

Luka Stokić
foto: TikTok/luka.stokic

Tuš kabina prostrana, super. Wc šolja okej. Dnevna soba sa toliko sedenja da možete da sedite sa vašim društvom. A ovde imamo kokpit, dva motora po 600 konja, maksimalna brzina 29 čvorova, a pri toj brzini troši 150 litara na sat, što mu dođe nekih 250 evra na sat.

Sa leve strane imamo jedno kupatilo, imamo jednu sobu sa dva kreveta i ovde imamo još jednu sobu sa bračnim krevetom.

Ajmo na flajbridž da ti pokažem. Roštilj, jedan frižider i onda ne znam gde ćemo pre da legnemo. Metar ovog kanapa košta 100 evra, što znači da ovaj od 10 metara košta 1.000 evra. Moja omiljena stvar kod ovog broda je ova platforma, stoji se na njoj džetski i onda se ova platforma spušta u ovdu, a kad si napred imaš mesta gde se sunčaš", rekao je Luka na kraju videa i naglasio da je jahta na prodaju i da košta 650.000 evra.

1 / 4 Foto: TikTok/luka.stokic

Njegovi pratioci su bili složni sa tim da ovako nešto sebi ne mogu da priušte, te su ostavljali šaljive komentare.

"Prodam bubreg kupim kanap, ne ide baš", "Meni kuća vredi 650.000 evra", "Nemam ni za gorivo", "Lepa je ali ne vredi toliko" neki su od komentara ispod ovog videa.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track