SRBI VEĆ OKUPIRALI GRČKU PA UPOREĐUJU CENE: "Verovali ili ne, na ovom mestu giros košta samo 2,5 evra!" A tek da vidite CENU PIVA
Foto: Shutterstock

najjeftinije na moru

SRBI VEĆ OKUPIRALI GRČKU PA UPOREĐUJU CENE: "Verovali ili ne, na ovom mestu giros košta samo 2,5 evra!" A tek da vidite CENU PIVA

Novčanik -

Mnogi građani Srbije svoj godišnji odmor proveće u Grčkoj, a neki od njih već se raspituju kakve su cene po restoranima i marketima ove sezone. Ove godine najjeftiniji giros je u Haniotiju i košta 2,5 evra!

Ukoliko planirate odmor u Haniotiju tamo u jednom restoranu možete kupiti giros za 2,5 evra, objavljeno je na Tiktok stranici "Nikana.gr -letovanje u Grčkoj".

- Verovali ili ne, giros košta 2,5 evra. Nalazi se na šetalištu i uopšte nije los - navodi se u opisu ovog kratkog video-snimka.

Cene u Haniotiju
Cene u Haniotijufoto: Printscreen TikTok nikana.gr

Takođe objavljen je i cenovnik tog restorana.

Cena girosa je 2,5 evra, parče pice i hot dog koštaju 3 evra, čizburger košta 4 evra, grčka salata je 6 evra, dok tuna salata i pileća salata koštaju 7 evra. Cena piva od 400 i 500 ml iznosi 2 evra.

Cene najjeftinijeg girosa u Pargi je 4,5 evra, na Kosu 3,5 evra, u Paraliji 3 evra...

Iako su ove godine apartmanski smeštaj i hrana u Grčkoj skuplji za 10 odsto, pojedini restorani i lokali nisu menjali cene, postavlja se pitanje da li će do povećanja i kod njih doći u jeku sezone.

Kurir.rs

Bonus video:

04:37

ZBOG 30 EVRA MANJE ZA LETOVANJE U GRČKOJ POSTAJU ŽRTVE PREVARANATA! Vlasnik agencije: Ovako ćete prepoznati da NEŠTO NIJE U REDU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track