ZAŠTO SRBI TREBA DA INVESTIRAJU U NEKRETNINE U CRNOJ GORI? Veoma popularna destinacija za ulaganje, a evo ko je dobar primer
Foto: Shutterstock

ZAŠTO SRBI TREBA DA INVESTIRAJU U NEKRETNINE U CRNOJ GORI? Veoma popularna destinacija za ulaganje, a evo ko je dobar primer

Nekretnine -

Pevač Sergej Ćetković kupio je luksuznu nekretninu u Luštica Bay, Crna Gora, gde uživa sa porodicom. Sa suprugom je usvojio dve devojčice i otvoreno priča o radosti koju mu donosi očinstvo.

Zašto Srbi treba da investiraju u nekretnine u Crnoj Gori?

Crna Gora je postala veoma popularna destinacija za ulaganje u nekretnine među Srbima, a primer toga je i poznati pevač Sergej Ćetković, koji leta provodi sa porodicom u Crnoj Gori gde je pazario luksuznu nekretninu.

Sergej Ćetković je, prema pisanju domaćih medija, kupio nekretninu u prelepom ambijentu mediteranskog naselja Luštica Bay, gde često, pogotovo leti, dolazi sa najbližim članovima porodice i prijateljima. Kako prenose mediji, u ceo kompleks (sačinjen od više stanova) uloženo je nekoliko miliona, dok je kvadrat iznosio između 3.000 i 4.000 evra. Ćetković je pazario jedan stan i opremio ga po svom ukusu i potrebama, a velika terasa mu pruža predivan pogled i ograđena je tako da komšije ne mogu da ih vide.

Razlozi za ulaganje u nekretnine u Crnoj Gori

Crna Gora, sa svojom prirodnom lepotom i povoljnim klimatskim uslovima, privlači ne samo turiste već i investitore iz Srbije koji žele da osiguraju svoj kapital u nekretninama. Nekretnine u atraktivnim naseljima poput Luštice Bay nude visok nivo privatnosti i luksuza, što ih čini idealnim za letnji odmor, ali i za iznajmljivanje tokom turističke sezone.

Ulaganje u nekretnine u Crnoj Gori može biti isplativo, jer cene kvadrata u prestižnim lokacijama mogu značajno rasti. Takođe, sve veći broj Srba odlučuje da kupi nekretninu u ovoj zemlji zbog povoljnih uslova za investicije i blizine Jadranskog mora.

Pogledajte ponudu luksuznih apartmana u Luštica Bay ovde

Stan za veliku porodicu

Podsetimo, Ćetković već 23 godine uživa u skladnom braku sa suprugom, a nakon 11 godina braka su odlučili da prošire porodicu. Devojčicu Lolu su usvojili 2010. godine, a dve godine kasnije i Milu.

Sergej Ćetković
foto: Kurir.rs

- Ima toliko slučajeva, gde ljudi kriju od svoje dece do punoletstva da su usvojena i onda ono u 17. godini, koje je već odrastao i formiran čovek, doživi razočarenje. Srušiš mu čitav svet saznanjem da mu oni nisu pravi roditelji. Strah uvek postoji, mi smo se samo prepustili tome. Ljudi, ukoliko želite da budete roditelji, nemojte da birate sredstva. Usvojite decu, učinite sebe i tu decu srećnim. Bez ikakve premisli o tome, to je dobro delo. Uvek mojoj deci ponavljam, ja sam vas rodio iz srca - ispričao je Sergej jednom prilikom.

biznis.kurir.rs/Sasomange

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja