OD ŠUPE NAPRAVILI PRAVI MALI RAJ, EVO KOLIKO SU IH KOŠTALI RADOVI: Spojili staro i moderno, dobili prostor koji obara s nogu!
Foto: Printscreen/TikTok/ www.moja4zida.rs, Shutterstock

OD ŠUPE NAPRAVILI PRAVI MALI RAJ, EVO KOLIKO SU IH KOŠTALI RADOVI: Spojili staro i moderno, dobili prostor koji obara s nogu!

Nekretnine -

Na društvenoj mreži TikTok se pojavio snimak u kom se vidi kako su naši sugrađani renovirali stari i zapušteni stan za svega 5.000 evra i od njega napravili idealan prostor za iznamjljivanje potencijalnim turistima, kojima će u ovoj nekretnini sve biti vanserijski kako bi svoje odmore provodili na što lepši način.

- Zamenili smo parket i pločice u kuhinji. Zidove smo sredili i okrečili. Imali smo dosta starog nameštaja koji smo mogli da iskoristimo.

- Uz dobru ideju i dosta truda došli su i rezultati. Izazov je bio spojiti retro nameštaj sa modernim stilom - navode u ovom video snimku.

Dodaju da su koristili boje i slike s kraja 19. i početka 20. veka, a stari instrument balalajku su okačili na zid kao poseban detalj.

- U sobi smo 'hrabro' spojili staru stilsku komodu. tzv. 'sekretar' sa stolicom 'ghost chair. Kuhinju smo obojili u maslinasto, sa detaljem zlatnih ručki.

Kažu da je time njihovo malo umetničko delo spremno za izdavanje, a na snimku se može jasno videti koliko se njihov rad i isplatio.

@www.moja4zida.rs #dizajnenterijera #uredjenjeenterijera #dekoracijadoma #apartman #izdavanje #kuhinja #airbnbexperience #homedesigndecore #interiordecor #interiordesign ♬ original sound - MOJA 4 ZIDA - uredjenje enterijera

biznis.kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track