ZA PRAZAN STAN NA SLAVUJEVOM VENCU TRAŽI SUMANUTU KIRIJU I DEPOZIT: Tvrdi da je polunamešten, a od toga samo kuhinja i kupatilo!
Foto: Printscreen/Facebook

bez srama

ZA PRAZAN STAN NA SLAVUJEVOM VENCU TRAŽI SUMANUTU KIRIJU I DEPOZIT: Tvrdi da je polunamešten, a od toga samo kuhinja i kupatilo!

Nekretnine -

Mile iznajmljuje stan nedaleko od Vukovog spomenika u Beogradu za 400 evra, uz dodatni depozit u visini kirije. Budući da nije opremljen ni osnovnim stvarima za život, mnogima je njegova objava privukla pažnju, na šta nisu mogli da ostanu ravnodušni.

- Iznajmljuje se stan na Slavujevom Vencu, na samo 600 metara od Vukovog spomenika. Jednoiposoban je, ima 35 kvadrata i izlazak na dvorište od 20 kvadrata (nije zajedničko, niko nema pristup sem vas). Stan je polunamešten, jer ima kuhinjske elemente, kupatilo i jedan otvoreni plakar, sve ostalo donosite sami. Kirija iznosi 400 evra plus depozit u visini kirije. Izdaje se na duži period, minimum godinu dana. Ugovor je obavezan - piše na početku objave.

iznajmljivanje stana
foto: Printscreen/Facebook/Izdavanje stanova Beograd

Kada se radi o parkingu, vlasnik navodi da, ukoliko se prijavite na adresu i odnesete potvrdu u parking servis, to će vas koštati simbolično.

- Parkinga, generalno, ima oko zgrade, nije nemoguće kao u samom centru grada. U blizini su fakulteti, parkovi, centar grada, prodavnice i sve neophodno za život. Stan nije klasičan suteren, jer vam prozori nisu u plafonu i imate dvorište na koje se izlazi kao na terasu. Bez obzira da li ste stranac, iz Srbije ili odakle god, dobrodošli ste. Kućni ljubimci su dozvoljeni ukoliko normalno vodite računa o njima i nisu preglasni za komšije. Normalan sam stanodavac i sve možemo da se dogovorimo, ukoliko ste i vi korektni - zaključuje vlasnik u svojoj ponudi na Fejsbuku.

iznajmljivanje stana
foto: Printscreen/Facebook/Izdavanje stanova Beograd

S druge strane, veliki broj korisnika pomenute društvene mreže izrazio je nezadovoljstvo na račun ove objave.

''Od polunameštenog, koliko vidim, samo kuhinjski elementi i to je sve'', ''Sačuvaj Bože, prazan stan 400 evra i to u suterenu. Kuhinja i kupatilo se podrazumevaju i spadaju u prazan stan, gospodine'', ''Da li biste Vi živeli u ovakvom stanu za 400 evra?'', bili su samo neki od komentara ispod ove objave.

1 / 9 Foto: Printscreen/Facebook/Izdavanje stanova Beograd

BiznisKurir/Fejsbuk

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja