IZNAJMIO STAN NA 8 MESECI I ZATEKAO NAJVEĆU GROZOTU Mokri kreveti, uništeni zidovi, buđav nameštaj: O smradu da ne pričam (VIDEO)
Foto: TikTok/arek.swider

IZNAJMIO STAN NA 8 MESECI I ZATEKAO NAJVEĆU GROZOTU Mokri kreveti, uništeni zidovi, buđav nameštaj: O smradu da ne pričam (VIDEO)

Nekretnine -

Da je iznajmljivanje stanova profitabilan, ali rizičan posao, dokazuje priča jednog vlasnika stana. Iznajmio ga je stanarima pre osam meseci, a kada su se iselili, zatekao je jeziv prizor.

Snimke uništenih prostorija objavio je na društvenim mrežama kako bi upozorio vlasnika stanova koji na ovaj način zarađuju novac.

"Podovi su prljavi, kao što vidite. Na prvi pogled i nije tako loše", prokomentarisao je vlasnik.

Ipak, brzo se predomislio jer je stan bio u stanju potpunog haosa i uništenja. Izmet i urin na parketu, mokri i prljavi kreveti, uništeni zidovi, buđav nameštaj sa oštećenim policama i vratima, tragovi muva na plafonu, samo su neki od prizora koji su uplašile vlasnika.

Kuhinja nije bila u boljem stanju. Prljave police u ormarima bile su pune pokvarene hrane, smeća, oštećenih aparata, uključujući frižider i mašinu za pranje sudova. Čak je bila i rupa na indukcionoj ploči.

"Pitam se kako je neko mogao da živi u takvom stanju", rekao je vlasnik.

U kupatilu je zatekao polomljenu bravu, a u tuš kabini su bile mokre, buđave zavese iz drugih prostorija koje su širile smrad. U veš mašini je bila crna i prljava voda, koja je takođe širila neprijatan miris. U trećoj sobi je krevet bio prekriven izmetom, a orman uništen, sa oštećenim policama i smećem.

"O mirisu neću ni da pričam", rekao je vlasnik.

(Kurir.rs/Mondo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track