KUĆICU OD 36 KVADRATA MOŽETE SAMI DA SKLOPITE I PRESELITE Ovaj kontejener ima sve što vam treba za život, a cena samo 11.000€ FOTO
Foto: Amazon.com

KUĆICU OD 36 KVADRATA MOŽETE SAMI DA SKLOPITE I PRESELITE Ovaj kontejener ima sve što vam treba za život, a cena samo 11.000€ FOTO

Nekretnine -

Sanjate o kućici u prirodi ili treba vam dodatni prostor? Možda se ne biste setili da tražite kuću na sajtu za onlajn kupovinu svega i svačega, ali upravo tamo možete pronaći ovu neverovatnu prenosnu kućicu koju možete sklopiti – zapravo, rasklopiti - i sami i za samo petnaestak minuta. Čak i ako nemate nikakvu praksu u građevini.

Kuća je toliko zapalila prodajnu platformu Amazon, da je za nekoliko dana postala nedostupna, a kad saznate što sve "može", postaće vam jasno i zašto.

Jednostavna i udobna

Ova moderna sklopiva kućica koju prizvodi Officer Owl zapravo je klasični kontejner koji se može razvući i rasklopiti, čime dobijate triput veću površinu, čak 36 kvadrata – sasvim solidnih i za život. Unutrašnjost ima puno svetla, a dolazi sa uređenim podovima i zidovima te i provedenim instalacijama tako da je kad stigne - morate samo spojiti. Officer Owl nudi i konsultacije pre kupovine kako bi prilagodili odvode, dovode i ostale priključke vašoj situaciji.

kućica, prenosiva kućica
foto: Amazon.com

Nakon što kuću rasklopite možete odmah da počnete da živite u njoj. Ima dobar raspored, moderno je uređena i vrlo udobna, a sastoji se od otvorenog prostora s kuhinjom, trpezarijom i dnevnim boravkom, dve spavaće sobe i kupatilo. Dolazi s ugrađenom led rasvetom, potpuno opremljenom kuhinjom, ormarićima za hranu i vrhunski opremljenim kupatilom sa svim sanitarijma.

1 / 9 Foto: Amazon.com

Bez straha od potresa

Iako je u osnovi kontejner, ova sklopiva kuća vrlo je izdržljiva. I pritom stvarno mislimo vrlo izdržljiva jer je otporna na vetrove olujne snage i na potrese do 8 stepena po Rihterovoj skali. Uz to je i vodootporna, vatrootporna i dobro toplotno izolovana pa je izvrsna za svaku namenu koju imate na umu.

Ali ne morate se odlučiti za jednu jedinu namenu jer kuću možete lako ponovno sklopiti i premestiti. Njen dizajn to i predviđa, a dimenzije kontejnera odgovaraju standardnim prikolicama i kamionima. Cena kuće na Amazonu je nešto više od 11.000 evra, a nije nebitno znati i da joj je životni vek 25 godina.

(Kurir.rs/Punkufer)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track