LEDINE SU TRENUTNO IDEALNO MESTO ZA KUPOVINU STANA: Pružaju optimalan spoj kvaliteta i cene, to je upravo ono što tražite
Foto: screenshot YT/vlogzillavibes

LEDINE SU TRENUTNO IDEALNO MESTO ZA KUPOVINU STANA: Pružaju optimalan spoj kvaliteta i cene, to je upravo ono što tražite

Nekretnine -

Ledine su idealno mesto za kupovinu stana u Beogradu. Blizina centra grada i aerodroma, kao i povoljne cene stanova, čine ih atraktivnom opcijom za mlade i porodice. Privlačna lokacija

Ledine, smeštene samo 12 kilometara od centra Beograda i na udaljenosti od svega 4 kilometra od aerodroma Nikola Tesla, nude izuzetnu ponudu na odličnoj lokaciji. Ovo naselje graniči se sa Novim Beogradom, blizu je Bežanijske kose i ima odličnu povezanost sa ostatkom grada putem više autobuskih linija. Posebno ističemo liniju 71, koja direktno povezuje Ledine i Zeleni venac, omogućavajući brz dolazak do centra za samo 20 minuta.

Ledine
foto: screenshot YT/vlogzillavibes

Pristupačne cene stanova

Sve više kupaca otkriva prednosti Ledina, ne samo zbog dobre povezanosti, već i zbog izuzetno povoljnih cena stanova u poređenju sa drugim delovima Beograda. Prosečna cena kvadrata u proteklih par godina iznosi samo 1.407 evra. Bez obzira na veličinu stana, cene su prilagođene različitim budžetima. Garsonjere prosečno koštaju 1.957 evra po kvadratu, dok je prosečna cena za trosobne stanove 1.741 evro po kvadratnom metru.

Novi izgled starog naselja

Ledine su dobile ime po svojoj prošlosti kao naselje koje se razvijalo na livadama i pašnjacima izvan grada. Iako su nekada poznate po kućama s prostranim dvorištima, danas je slika drugačija sa porastom stambenih zgrada. Ovo naselje privlači one koji traže kako stare, tako i nove stanove s modernim pogledima i sadržajima.

Ledine je nekada bilo mirno prigradsko naselje, međutim sadašnja slika ovog mesta se dramatično menja. Ledine su jedne od najbrže rastućih delova Beograda, kako po broju stanovnika, tako i po intenzitetu gradnje.

Expo 2027, beograd expo 2027, expo, ekspo 2027, ekspo, Belgrade EXPO 2027
foto: Privatna Arhiva

Sve više modernih stambenih kompleksa niče na ovom području, privlačeći mlade parove i porodice. Ono što posebno izdvaja ovo naselje je realna cena stanova u odnosu na kvalitet koji se dobija. Dok je u drugim delovima grada retkost pronaći ovakav odnos između cene i kvaliteta, Ledine postaje sve primamljivija destinacija za kupovinu nekretnina.

Budućnost Ledina

S obzirom na planove za razvoj okolnih područja između Novog Beograda i Surčina, očekuje se dodatni porast interesovanja za stanovima na Ledinama. Planira se izgradnja sportskih kompleksa, preko 4000 stanova, kao i komercijalnih objekata, saobraćajnica i biciklističkih staza. Ovaj razvoj ukazuje na rastuću potražnju za nekretninama u ovom području, s obzirom na blizinu aerodroma i budućeg "Malog grada". Predviđene su i nove školske i predškolske ustanove, kao i poboljšanje javnog prevoza, što će učiniti Ledine još poželjnijim mestom za život.

Nedavna najava izgradnje Expo centra i održavanje međunarodne izložbe 2027. godine u Surčinu dodatno je pojačala interesovanje za ovo prigradsko naselje. Stručnjaci za nekretnine već sada predviđaju porast cena kvadrata i sve veću potražnju za stanovima u ovoj opštini. Ledine posebno privlače pažnju kupaca, transformišući se iz pejzaža prekrivenog travom i šibljem u mesto gde raste visokokvalitetna novogradnja.

Ukoliko želite da investirate u budućnost svog doma, Ledine su pravi izbor!

kurir.rs/Sasomange

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track