Najnovije vesti

DŽABA! KUĆA OD 180 KVADRATA U BANATU ZA SAMO 5.500 EVRA: Ovo kupiti, malo doterati, pa kad ti PADNE KLAPNA da imaš gde da POBEGNEŠ
Foto: Shutterstock, Ilustracija

jeftine kuće na selu

DŽABA! KUĆA OD 180 KVADRATA U BANATU ZA SAMO 5.500 EVRA: Ovo kupiti, malo doterati, pa kad ti PADNE KLAPNA da imaš gde da POBEGNEŠ

Nekretnine -

Mnogi sugrađani maštaju da konačno batale poslove u gradu i presele se u neko manje mesto gde će živeti zdraviji i jednostavniji život. To je, sudeći po oglasima za nekretnine koji se mogu naći na internetu, dosta lako izvodljivo - kuće u prilično dobrom stanju se mogu naći i po ceni od 5.500 evra.

Jedan takav oglas na internetu probudio je veliku pažnju korisnika društvenih mreža. U pitanju je kuća od čak 180 kvadrata, u mestu Banatsko Aranđelovo, u opštini Novi Kneževac.

kuća na selu
foto: Printskrin/Facebook

- Prodajem kuću samo 5.500 evra. Plaćam sve dugove u katastru. Vlasnik sam. Kuća ima 180 kvadrata, ima pomoćnih objekata i 30 ari placa, struja... Cena je 5.500 evra. Može dogovor - piše u oglasu.

Mnogi sugrađani su se raspitivali za ovu nekretninu, komentarišući da je neverovatno jeftina i da bi je rado kupili.

- Baš je lepa kuća - komentarisali su mnogi.

- Džaba! Ovo kupiti, malo doterati, pa kad ti padne klapna u gradu da imaš gde da pobegneš, dušu da odmoriš - napisao je jedan od korisnika.

Međutim, uprkos tome što ovakvi oglasi uvek izazovu veliku pažnju sugrađana činjenica je da se malo ko ipak odluči za kupovinu, pa tako, prema nekim podacima, u Srbiji još uvek ima oko 40.000 napuštenih seoskih imanja i okućnica.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
 
track