2 KUĆE, 2 GARAŽE I POMOĆNI OBJEKTI ZA 65.000 €: Imanje izlazi na dve ulice, ima čak i pušnicu, na samo 10 minuta od CENTRA grada!
Foto: Printscreen/TikTok

kompletno domaćinstvo

2 KUĆE, 2 GARAŽE I POMOĆNI OBJEKTI ZA 65.000 €: Imanje izlazi na dve ulice, ima čak i pušnicu, na samo 10 minuta od CENTRA grada!

Nekretnine -

Kad god želimo da investiramo u neku nekretninu, obično nas u tome zaustave cene istih. Međutim, i dalje postoje pristupačne ponude za ogromna domaćinstva, koliko god mi sumnjali u to.

Tako, kompletno seosko domaćinstvo sa dve odvojene kuće, pomoćnim objektom, ekonomskim objektima i garažama, na placu od 23 ara, na samo 10 minuta od centra Svilajnca, u selu Sedlare, košta 65.000 evra.

Kuća
foto: Printscreen/TikTok

Na TikToku je kroz video prikazano i objašnjeno kako sve to, zapravo, izgleda.

Glavna kuća je površine 136 metara kvadratnih. U prizemlju se nalazi dnevna soba, kupatilo i kuhinja, dok se na spratu nalaze tri spavaće sobe, dve terase i kupatilo.

01:09

SVILAJNAC - SEDLARE Kompletno seosko domaćinstvo sa dve odvojene kuće, pomoćnim objektom, ekonomskim objektima i garažama na 23a placa.

Druga kuća ima izolaciju i površine je 66 kvadratnih metara. Ona poseduje predsoblje, kuhinju, špajz, trpezariju, dve sobe, ostavu, kupatilo i terasu.

Tu se nalazi i pomoćna kuća, koja ima ostavu i kupatilo u prizemlju, dok sprat čini 40 metara kvadratnih, gde postoji soba za spavanje. Pored toga, imanje poseduje i ekonomski deo dvorišta, u kom se nalazi podrum, štala, dva koša, tavan, ostava, dupla garaža i pušnica.

1 / 5 Foto: Printscreen/TikTok

Takođe, postoji još jedna pomoćna zgrada, u kom je senjak, ostava za drva i poljoprivredne mašine. Plac izlazi na dve ulice, a na sve to postoji i dodatni plac od 4.5 ara, gde se nalazi još jedna garaža sa kanalom od 38 kvadratnih metara i koja izlazi na dve asfaltirane ulice.

Ono što na TikTok nalogu akcentuju kao bitno je to što je na placu trofazna struja i ima hidrofor, a prošla je i gradska voda, a uskoro će i kanalizacija.

kurir.rs/TikTok

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja