NA PRODAJU KUĆA 110 KVADRATA NA 35 KM OD NOVOG SADA ZA 45.000 €: Kupac dobija i dvorište! Srbi sve više kupuju OVE nekretnine!
Foto: Shutterstock, Ilustracija

planula prodaja nakon korone

NA PRODAJU KUĆA 110 KVADRATA NA 35 KM OD NOVOG SADA ZA 45.000 €: Kupac dobija i dvorište! Srbi sve više kupuju OVE nekretnine!

Nekretnine -

Poslednjih godina krize, najpre zbog korone a potom i rata u Ukrajini, ulaganje stečenog kapitala u nekretnine postao je najpopularniji vid investicije.

Rastućem trendu ulaganja u nepokretnosti pogoduje i inflacija, pa su građani sa ušteđevinom počeli da razmišljaju na koji način da spasu svoj kapital da se ne istopi.

Tako mnogi građani prethodnih meseci masovno kupuju stanove, vikendice, kuće, a naročito one koje se nalaze u rualnim sredinama jer im je cena dosta niža u odnosu na gradske lokacije.

Na oglasima, ali i na društvenim mrežama često možemo da vidimo ponude kuća i vikendica koje su na prodaju, a jedna od njih je privukla pažnju mnogimk zainteresovanim kupcima.

kuća, prodaja kuća, nekretnine, vikendica, kuća na prodaju, oglas, kuća u Srbiji, seosko domaćinstvo, kuća na selu
foto: Shutterstock, Ilustracija

Na društvenoj mreži X (Tviter) pojavila se objava sa ponudom za prodaju kuće koja se nalazi na Fruškoj Gori.

- Fruška Gora, selo Ležimir (opština Sremska Mitrovica) 35 km od Novog Sada, 18 km od Sremske Mitrovice. Na prodaju kuća, površine 1.400 m2 dvorišta, 110 m2 stambenog dela. Legalizovana 1/1 bez ikakvog tereta. Cena 45.000 evra - navodi se u objavi koja je oduševila mnoge korisnike te su prokomentarisali da je ovo mesto idealno za život.

- To je za mene idealno mesto - navodi se u jednom komentaru, dok su neki pak i pitali da li mogu ovu nekretninu da kupe na rate.

kuća
foto: Printskrin/Tviter

Podsetimo, u ruralnim mestima u Srbiji moguće je kupiti vikendice već od 5.000 evra s tim što je potrebno i dodatmno ulaganje u njih, dok se kuće mogu naći i od 10.000 evra pa naviše zavisno od sredine i opremljenosti.

Kurir.rs

Bonus video:

01:50

CENE VIKENDICA SKOČILE ZA 100 ODSTO!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track