RADIJATOR 3.000 € I PODNO GREJANJE NA TERASI: Četka za WC plaćena čak 700 €! Evo kako izgleda luks stan u Beogradu na vodi (VIDEO)
Foto: Shutterstock

papreno

RADIJATOR 3.000 € I PODNO GREJANJE NA TERASI: Četka za WC plaćena čak 700 €! Evo kako izgleda luks stan u Beogradu na vodi (VIDEO)

Nekretnine -

U najmodernijem prestoničkom naselju "Beograd na vodi" u proseku se proda više od 110 stanova mesečno, što govori o velikom poverenju kupaca i spremnost za investiranje u ovaj luksuzni kompleks.

Značajan broj stanova namenjen je širokoj kategoriji kupaca, sa veoma konkurentnim cenama, ali u ponudi su i jedinstveni luksuzni stanovi, kakvi ne postoje nigde drugde na domaćem tržištu nekretnina. Iako unutrašnjost stanova nije dostupna javnosti, na društvenim mrežama pojavio se snimak jednog luks stana, koji vredi preko milion evra.

Kako objašnjava mladić u ovom videu, sve sanitarije su "džesi", pa čak i četka za wc šolju košta 700 evra, ugrađen je najmoderniji smart home sistem. Radijatori koštaju 3.000 evra po komadu, a ceo stan je pokriven najkvalitetnijim italijanskim parketom od orahovog drveta čija cena iznosi 260 evra po kvadratu, a poseduje i podno grejanje, koje greje čak i na terasi sa prelepim pogledom na Savu.

Stan se nalazi u zgradu BW terraces koja poseduje sopstveni bazen i teretanu.

(Kurir.rs/Mondo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track