MUŠKARAC OGLASIO DA PRODAJE PLAC, SVE DETALJNO OBJASNIO Žena ga napala, umešala i svekrvu: Gospođo, metar i ar nisu isto! Haos
Foto: Shutterstock, Ilustracija

MUŠKARAC OGLASIO DA PRODAJE PLAC, SVE DETALJNO OBJASNIO Žena ga napala, umešala i svekrvu: Gospođo, metar i ar nisu isto! Haos

Nekretnine -

Jedan oglas za prodaju placa u Sopotu izazvao je danas veliku polemiku na društvenoj mreži, a sve zbog toga jer su se, kako navode učesnici, uporedile neke stvari koje nisu za poređenje.

Naime, muškarac je oglasio da prodaje plac u Sopotu, a rasprava je kasnije izbila zbog cene samog imanja.

"Prodajem plac u opštini Sopot, Mala Ivanča, skroz ravan plac, 10 ari ograđen sa 3 strane. Struja, voda, gas. Ispred kuće prolaze 3 linije autobusa jedan za Sopot, 2 za Beograd. Na 600 metara je prodavnica, pošta, ambulanta, osnovna škola, vrtić. Plac je lociran u mirnom kraju, plac je održavan redovno kao što se vidi na slikama. Građevinsko zemljište, vlasnik. Avalskim putem preko Trešnje 35 km od Miljakovca, auto-putem se dolazi za 20 minuta, 43 km. Cena 2.000 evra/ar", navodi se u ovom oglasu koji je objavljen u Fejsbuk grupi "Prodaja kuća i placeva u okolini Beograda".

oglas
foto: Facebook/Prodaja kuća i placeva u okolini Beograda

"Je li to na Terazijama 2.000 ar?", jedan je od komentara ispod ovog oglasa, na koji je vlasnik odmah odgovorio:

"Blizu Terazija, ukoliko ste zainteresovani naći ćemo vam nešto još bliže Terazijama za nižu cenu".

Onda se umešala i jedna žena koja je plac uporedila sa vilom na Vračaru.

"Moja svekrva prodaje vilu na Vračaru u centru Beograda blizu hrama Svetog Save od 400 kvadrata za po 1.700 € po kvadratu. Ima i dva parking mesta i baštu. A vi prodajete ovde za 2.000€ ar u Sopotu! Sta je sa cenama??? Jel to Rusi kupuju sve?", upitala je ona i brzo dobila odgovor vlasnika.

"Nisam siguran da vas je neko pitao za mišljenje... Tih 500 kvadrata i mora da proda po dosta nižoj ceni jer niko neće da kupi tu kvadraturu (inače, je cena na Vračaru kvadrata stana 3.000 evra, a parcele 15-20 000 evra ar). Tako da ne vidim problem ukoliko vam se oglas ne sviđa slobodno ga preskočite i ovako ga nećete kupiti. Da li ste se učlanili da komentarišete tuđe oglase ili da nešto prodate/kupite?", odgovorio joj je vlasnik.

Potom se umešao još jedan član grupe i odgovorio gospođi koja je uporedila plac i vilu.

"Poredite neuporedivo, vaša svekrva prodaje kvadrat stambenog objekta za 1.700 € a čovek prodaje 100 kvadrata zemlje za 2.000€, kvadrat je 20 € ako već poredite kvadrate. Vaša svekrva prodaje u centru Beograda gde je gužva, buka, smog, zagađenje, okruženo betonom, zgradama a čovek prodaje pored Kosmaja, planine, vazdušne banje, okruženo šumom, zelenilom, čistim vazduhom, najveća beogradska planina. Kuće su deset puta jeftinije. Svako bira okruženje koje mu više odgovara. Nisu svi željni centra grada. Ukusi su različiti, tako da svaka roba nađe svog kupca. Pozdrav", napisao je ovaj član grupe.

I drugi su pokušali da joj objasne da je pogrešne stvari uporedila.

"Gospođo,metar i ar nisu isto!", "Svekrva traži 680.000 evra za plac od 4 ar ako umete da preračunate!", "Matematika ti je jača strana", komentarisali su drugi.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja