NI ZA 1.400 € NEĆE DA SE MAKNU IZ KUĆE: Poslodavac objasnio zašto mora da se radi iz firme - Bivši zaposleni im priredili šok!
Foto: Shutterstock, Printscreen/Tiktok, Printscreen/Tiktok/nasidispeceri

podelili iskustvo

NI ZA 1.400 € NEĆE DA SE MAKNU IZ KUĆE: Poslodavac objasnio zašto mora da se radi iz firme - Bivši zaposleni im priredili šok!

Moj biznis -

Jedna srpska dispečerska firma podelila je na društvenoj mreži TikTok snimak u kom objašjnavaju zbog čega ne primaju u radni odnos ljude koji isključivo žele da rade iz udobnosti svog doma.

- Nažalost ta opcija nije funkcionisala za nas, jer smo čak i saznali da su ljudi koji su bili naši zaposleni istovremeno radili i posao za konkurente.

Navode da je u kancelariji dolazilo do problema u vidu negodovanja onih koji su na svom radnom mestu provodili svaki dan, smatravši sebe oštećenima u takvom poslovnom rasporedu.

- Tada je pala odluka da se radi samo iz kancelarije, i da se time postiže izraženiji timski rad i da se istovremeno odrađuje više stvari - objašnjavaju.

U komentarima su neki korisnici želeli da znaju koliko novca je ova firma spremna da izdvoji za mesečnu platu radniku, u kom su dobili odgovor da iskusniji dispečeri mogu da računaju na zaradu od 1.500 dolara (1.396 evra) plus mogućnosti da dobiju bonuse, što uopšte nije loša ponuda tako da je jasno zašto u svom radnom okruženju postavljaju ovakve uslove.

@nasidispeceri Ne podrzavamo rad od kuce, jer se nije funkcionalno pokazalo za firmu #nasidispeceri #dispecer #dispatch #foryou #viral #fyp #radodkuce #remote ♬ Epic Cinematic - Florews

biznis.kurir.rs/TikTok

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track