"ZAŠTO PORED NAŠEG VOĆA DA UVOZIM NEKAKAV MANGO?" Kod Veroljuba se sad prodaju sladoledi sa ukusom AJVARA I ŠLJIVOVICE
Foto: Kurir TV

kurir tv

"ZAŠTO PORED NAŠEG VOĆA DA UVOZIM NEKAKAV MANGO?" Kod Veroljuba se sad prodaju sladoledi sa ukusom AJVARA I ŠLJIVOVICE

Moj biznis -

Ajvar, kačkavalj, šljivovica, tamjanika, štrudla, kamilica - samo su neki od ukusa sladoleda koji krase jednu malu zemunsku poslastičarnicu. Njihov tvorac Veroljub Šobić otkrio je za Kurir televiziju kako je usavršio omiljenu poslasticu mnogih i u čemu je tajna njegovog uspeha.

sladoled
foto: Kurir TV

- Kad smo otvorili poslastičarnicu, moja supruga koja je politikolog, rekla je da nešto zna i vredi. Pravilo zanata je da se uvek pravi lokalno voće - iskren je vlasnik poslastičarnice.

05:19

ZAŠTO PORED NAŠEG VOĆA DA UVOZIM NEKAKAV MANGO? Veroljub je iz očaja otvorio poslastičarnicu i sad je APSOLUTNI HIT U ZEMUNU

Dodaje i kako je pristupio ovom poslu i zbog čega nema želju da se prikloni modernim trendovima.

Veroljub Šobić
foto: Kurir TV

- Suština je jednostavna, ja neki mango nikako ne mogu da kontroliše, putuje mesecima brodom, ko zna kad je sazreo i čime je prskan. Kako to uporediti sa šumskom borovnicom, kruškom karamankom, drenjinom i trnjinom. Pored toliko predivnog voća, zašto bih koristio nešto prekookeansko - kaže Veroljub Šobić.

1 / 5 Foto: Kurir TV

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja