MINISTAR MOMIROVIĆ: Akcija "Najbolja cena" je podrška građanima da kupuju po najnižim cenama
Foto: MUST/Đ.K.

MINISTAR MOMIROVIĆ: Akcija "Najbolja cena" je podrška građanima da kupuju po najnižim cenama

InfoBiz -

Na akciji "Najbolja cena" građani imaju priliku da kupe proizvode po znatno nižim cenama, što omogućava porodicama da ostvare značajne uštede u svojim budžetima, izjavio je ministar trgovine Tomislav Momirović nakon što je danas obišao proizvode na akciji "Najbolja cena" u maloprodajnom objektu "Aroma" u Novoj Pazovi.

Tomislav Momirović
foto: MUST/Đ.K.

"Već sada mogu da kažem da sam zadovoljan odazivom trgovaca, vidljivošću akcije i njenim efektima. Prodaja proizvoda u okviru akcije „Najbolja cena“ je u nekim prodavnica povećana i čak šest puta. Tako recimo u ovom maloprodajnom objektu u Novoj Pazovi možemo da vidimo da je deterdžent za sudove na sniženju 50 odsto, cena proizvoda na akciji „Najbolja cena“ je sada 195 dinara, a ranije je iznosila 400 dinara. Toalet papir je na akciji sada 244 dinara, a bio je 450 dinara, testenina je takođe 50 odsto snižena, sa 85 dinara na 42 dinara u sklopu akcije „Najbolja cena“. Suva hrana za životinje, kućne ljubimce, sada je dostupna po značajno nižoj ceni, što je važna ušteda za sve vlasnike ljubimaca. Prema nekim podacima u Srbiji ima preko milion kućnih ljubimaca, a psi se čuvaju u više od trećine domaćinstava. Vi sada hranu za životinje, ovde u Novoj Pazovi, možete da kupite po ceni 40 odsto nižoj u odnosu na onu koja je bila pre početka akcije „Najbolja cena“. To je ozbiljna ušteda u svakom kućnom budžetu“, izjavio je ministar Momirović", rekao je Momirović.

Tomislav Momirović
foto: MUST/Đ.K.

Ministar Momirović je dodao da ova akcija nije samo ekonomska inicijativa, već i naša iskrena i predana borba za bolji standard građana Srbije, za koji se borimo i povećanjem plata i penzija, kao i uvećanjem minimalne zarade.

"Akcija "Najbolja cena" je zajednička akcija države i privatnog sektora koja pokazuje jedan visok stepen odgovornosti prema svim građanima Srbije, od naših najstarijih sugrađana do roditelja i studenata, jer je njen osnovni cilj da zaštitimo standard građana i pomognemo im da za svoj teško stečen novac mogu da kupe što više proizvoda", rekao je Momirović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja