"IMAMO JAK TIM, JAČI NEGO IKADA" Ana Brnabić o projektu "Skok u budućnost": Nastavićemo da radimo
Foto: Zorana Jevtić

"IMAMO JAK TIM, JAČI NEGO IKADA" Ana Brnabić o projektu "Skok u budućnost": Nastavićemo da radimo

InfoBiz -

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas, govoreći o projektu "Skok u budućnost", da u ovim teškim vremenima moramo da radimo kao jedan tim.

- Izuzetno je važno, ako pričamo o obrazovanju, da postoji jaka saradnja između predsednika Aleksandra Vučića, lokalnih samouprava, Vlade i Skupštine. U ovako teškim vremenima mi moramo da radimo kao jedan tim, da čuvamo suverenitet zemlje, da se borimo za dalji rast i razvoj, zato što ne žele svi dobro Republici Srbiji. Postoji mnogo činilaca koji žele da uruše uspeh Srbije. Da mi to odbranimo, da Srbija nastavi da raste ekonomski i jača i sačuva ono što je njeno, a to je KiM. Važno je da imamo jak tim, jači nego ikada, a tu veliku ulogu imaju lokalne samouprave, posebno kada je reč o obrazovanju. Nastavićemo da radimo zajedno - rekla je Brnabićeva i dodala:

- Taj cilj da do 2027. rekonstruišemo i izgradimo čak 120 škola je izuzetno ambiciozan, ali verujm da ćemo uspeti. Juče sam pričala sa predsednikom Vučićem o rekonstrukciji OŠ "Radoje Domanović" u Praćinu, koja se bukvalno raspadala. Nadam se da ćemo uskoro biti u Paraćinu da to pokažemo.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track