ČUVENI HOTEL SE PONOVO PRODAJE: Cena procenjena na 1,2 miliona €, nalazi se u samom centru jednog od najlepših srpskih gradova
Foto: Ozon

ima bogatu istoriju

ČUVENI HOTEL SE PONOVO PRODAJE: Cena procenjena na 1,2 miliona €, nalazi se u samom centru jednog od najlepših srpskih gradova

InfoBiz -

Nakon godina zatvorenosti i dugotrajnog sudskog procesa, Hotel „Sirmium“ u samom centru Sremske Mitrovice ponovo je prešao u vlasništvo hotela.

Prema informacijama, hotel je prešao u vlasništvo „Hotel Sirmium u Stečaju“ nakon dugog sudskog procesa s prethodnim vlasnikom, kompanijom „Sirmium Resort“.

Sremska Mitrovica, Sirmium, Hotel Sirmium
foto: Ozon

Prema podacima Agencije za privredne registre (APR), firma „Sirmium Resort“ d.o.o. Sremska Mitrovica – u stečaju, zvanično je izbrisana iz registra u januaru 2023. godine.

Očekuje se da će uskoro biti pokrenuta prodaja hotela, s procenjenom cenom od 1.200.000 evra, podaci su stečajne uprave.

- Sada kada je sudski proces završena, predat je predlog za prodaju i očekuje se da će prodaja biti oglašena za dva meseca.

55 SOBA

Hotel „Sirmium“ raspolaže sa 55 soba raspoređenih na pet spratova, ukupno 100 kreveta, restoranom kapaciteta za 80 gostiju, i velikom salom koja može ugostiti do 300 gostiju. Ovaj hotel, koji je privatizovan 2006. godine, zapao je u finansijske probleme nakon samo četiri godine i otišao je u stečaj.

Sremska Mitrovica, Sirmium, Hotel Sirmium
foto: Ozon

Hotel „Sirmium“ ima bogatu istoriju, sagrađen je još šezdesetih godina prošlog veka. Ugostiteljsko-turističko društvo „Hotel Sirmium“ a.d. Sremska Mitrovica – u stečaju, osnovano je 31. decembra 1997. godine.

(Kurir.rs)

Bonus video:

03:18

STARI HOTEL U NOVOM SADU BROJAO JE POSLEDNJE DANE... Spas je stigao iz IT sektora, a sada na ovoj adresi radi 500 stručnjaka

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja