OSVOJILA 50.000 EVRA NA LOTOU, PA OTKRILA DA JE DOŽIVELA VEĆI ŠOK OD DOBITKA! Ovako je saznala da su izvučeni baš njeni brojevi
Foto: Ivan Smuk / Alamy / Alamy / Profimedia

OSVOJILA 50.000 EVRA NA LOTOU, PA OTKRILA DA JE DOŽIVELA VEĆI ŠOK OD DOBITKA! Ovako je saznala da su izvučeni baš njeni brojevi

InfoBiz -

Dugogodišnja igračica Lotoa iz Labina, u ponedeljak je podigla svoj dobitak od 50.000 evra Lotoa 7.

Iz Hrvatske lutrije ističu da je srećnoj dobitnici ovo prvi veliki dobitak i da redovno igra sve loto igre: "Igram svaki dan i do sada sam na svakoj igri dobila pomalo, taman da pokrijem koliko sam uplatila".

A da neće propustiti ni jedno kolo svojih omiljenih lutrijskih igara odlučila je nakon što su u jednom izvlačenju sedmice 2019. godine izvučeni baš njeni brojevi, ali ona tada nije igrala.

"To mi je bio veći šok od ovog dobitka, kad sam saznala da sam propustila da uplatim svoje brojeve, baš kad su oni izvučeni. Zato sad odigram na pretplatu, da mi je pokrivena cela nedelja."

Kao što redovno igra, tako i prati TV izvlačenja, ali ovog puta je u to vreme zalivala vrt pa je tek kasnije, kad joj je unuk čitao dobitne brojeve shvatila da je upravo ona osvojila veliki dobitak.

"Isprva sam mislila da me zeza, jer zna koje brojeve igram, ali ispalo je da su mi ipak rođendani doneli sreću'.

Bakinu dobitnu kombinaciju čine upravo rođendani njenih najmilijih – unuka, ćerke i supruga koje svaki put kombinuje za Loto 6, Loto 7 i Eurojackpot, igre koje se izvlače u Hrvatskoj.

Upravo će s njima podeliti svoj dobitak, i kaže kako je uvek verovala da će jednog dana osvojiti.

"Uvek me nešto vuklo, znala sam da treba da igram, pa ću zato i sada odmah uplatiti Eurojackpot. Vidimo se opet uskoro", kroz smeh je poručila vesela baka.

A upravo Eurojackpot doneo je veliki dobitak u iznosu od gotovo 80.000 evra srećnom dobitniku iz Rijeke, koji je juče stigao na glavnu blagajnu Hrvatske Lutrije. Ovaj igrač ne igra po ključu rođendana niti bira uvek iste brojeve, ali je kao i dobitnica iz Labina, uvek imao vere u mogućnost ostvarenja dobitka. Da je upravo njegov listić dobitni proveravao je dva puta putem SMS provere dobitka, a kad je shvatio da je baš on osvojio potekle su i suze radosnice. Do sada je igrao samo Eurojackpot i to obično jednom mesečno, ali sada, prvo na redu što planira da uradi jest opet da igra, dodaju iz Hrvatske lutrije.

Kurir.rs/Večernji list

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja