Očaravajuća arhitektura Novog Sada: spoj istorijske elegancije i modernog dizajna
Foto: Promo

Očaravajuća arhitektura Novog Sada: spoj istorijske elegancije i modernog dizajna

InfoBiz -

Novi Sad - Evropska prestonica kulture, grad na sunčanoj strani Dunava. Mesto susreta najrazličitijih kultura. Metropola, koju možete obići čak i bez automobila.

Sve je u neposrednoj blizini, na svakom koraku su impozantni spomenici kuluture, a sasvim sigurno ćete osetiti dašak istorije sa primesama savremenog sveta. Ipak, neke gradske lokacije nude više, daju komfor i bezbrižnu notu u nepredvidivoj gradskoj sredini.

Zamišljate sebe kao deo ovog urbanog ekosistema? Onda neka vaša priča počne baš ovde!

Na samo 500 metara od centralnog gradskog trga, čeka vas savršeno koncipiran projekat komfornog stanovanja, lišenog svakodnevne gužve i stresa. Kada kažemo da uz nas živite život sa stilom, zapravo mislimo da je komfor i potpuna udobnost imperativ prilikom realizacije svakog našeg projekta.

U složenom procesu osmišljavanja projekta Trg Komenskog, želeli smo objedinjenu celinu urbanog gradskog življenja, mirnog okruženja, luksuznog enterijera i prefinjene arhitekture.

Objekat spratnosti Po+P+3+2Pk, poseduje sve strukture stanova.

Trg Komenskog projektuje sav trud i predanost Prezident kompanije, koja već 30 godina stvara više od jednostavnog prostora za stanovanje. Sa posebnim naglaskom na kvalitetu gradnje, svaki naš projekat ispunjava najviše standarde, kako bismo vam pružili trajnu vrednost i bezbrižnost.

Prezident kompanija je sinonim za pouzdanost i sigurnost, pa je samim tim i projekat Trg Komenskog koncipiran tako da je u fokusu kvalitet gradnje, kao i trajna vrednost nekretnina i vaša bezbrižnost.

Pažljivo smo odabrali vrhunske materijale, renomiranih svetskih proizvođača, sproveli smo stroge kontrole kvaliteta i angažovali smo iskusne stučnjake, a sve u želji da vam obezbedimo vrhunski životni standard.

Novi Sad
foto: Promo

Prednosti lokacije projekta Trg Komenskog?

Nudimo vam stanove svih struktura. Moderan dizajn i visokokvalitetni materijali koje koristimo u izgradnji su samo neke od odlika naših dosadašnjih projekata. Stanovi koje se u potpunosti prilagođavaju vašim željama i potrebama i svaki je osmišljen tako da vam pruža maksimalnu funkcionalnost, ali istovremeno održavajući visoki estetski standard. Vaš novi dom na Trgu Komenskog nije samo mesto za život, već i mesto stvaranja vaše budućnosti! Parking, funkcionalni rasporedi prostorija, ali i brižljivo kreiran eksterijer, koji će zadovoljiti vaše potrebe za prirodnim okruženjem u blizini strogog centra Novog Sad.

Novi Sad
foto: Promo

A zašto Novi Sad jeste odličan izbor za vaš dom? Ima sve što čini jedan savremen, dobro organizovan grad. Parkove, trgove, muzeje, galerije, kulturne manifestacije, pop i pank kulturu, pozorišta, bioskope, restorane, lepi plavi Dunav, i beskrajne mogućnosti savremenog življenja. Neka vaša priča o savršenom savremenom domu počne baš ovde.

Prezident – živite život sa stilom!

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja