ALTA BANKA VAM ŽELI SREĆAN USKRS!
Foto: Promo

ALTA BANKA VAM ŽELI SREĆAN USKRS!

InfoBiz -

U ovoj posebnoj prilici, želimo da se zahvalimo našim vernim korisnicima na poverenju koje nam ukazuju i našim zaposlenima na posvećenosti i profesionalnosti u pružanju usluga. Sa željom da ovo praznično vreme provedete u miru, radosti i okruženi voljenima, želimo Vam srećan Uskrs i mnogo uspeha u svim životnim poduhvatima.

ALTA banka je tu da Vas podrži u ostvarenju vaših finansijskih ciljeva i želja. Naša vrata su Vam uvek otvorena, a naši stručni savetnici uvek spremni da pomognu. U izazovnim vremenima, važno je imati dobre saveznike. ALTA banka Vam nudi sigurnost i osećaj da na svim Vašim važnim životnim trenucima imate pouzdanog saputnika.

Naš cilj je da budemo dostupni građanima i privredi u svim najvećim mestima u Srbiji. Negujući tradiciju i sigurnost ALTA banka ostaje pouzdan partner i podrška svim svojim klijentima u Beogradu, Novom Sadu, Subotici, Vršcu...

U duhu praznika i darivanja, ALTA banka je pripremila specijalne pogodnosti za nove korisnike. Svim klijentima, korisnicima tekućih platnih računa banke - pravnim licima, preduzetnicima i fizičkim licima, koji otvore tekuće platne račune u ALTA banci u periodu od 13.03.2023. godine do 31. decembra 2023. godine, neće se naplaćivati mesečna naknada za vođenje tekućeg računa u navedenom periodu.

Ostanite zdravi i srećni, želi Vam Vaša ALTA banka. Stabilna, sigurna i jaka.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track