I ZGRADE DIŠU, A U SAMOM SRCU POSLOVNIH DEŠAVANJA BEOGRADA, USKORO STIŽE JEDNA TAKVA
Foto: Promo

UŠĆE TOWER TWO

I ZGRADE DIŠU, A U SAMOM SRCU POSLOVNIH DEŠAVANJA BEOGRADA, USKORO STIŽE JEDNA TAKVA

InfoBiz -

UŠĆE Tower Two je moderna, prestižna, poslovna zgrada, koja nudi kancelarijski prostor A + klase sa 22 sprata i površinu za izdavanje od 23,200 m2. Locirana u samom srcu poslovnih dešavanja Beograda, na ušću reka Save u Dunav, UŠĆE Tower Two poseduje odličnu konekciju sa svim delovima grada i predstavlja idealno mesto za podršku i razvoj poslovanja. Ukupna investicija MPC Properties u ovaj projekat iznosi 65 miliona eura, a plan otvaranja je mart 2020. godine.

foto: Promo

UŠĆE Tower Two je projektovan u skladu sa najvišim standardima zelene gradnje i konkurisaće za BREEAM sertifikaciju, a cilj je „excellent“. Kada se govori o A klasi objekta podrazumeva se da objekat zadovoljava određene specifikacije u pogledu lokacije, osnovnih karakteristika, opremanja poslovnog prostora, kao i upravljanja objektom, ali i poštovanja principa zelene gradnje.

UŠĆE Tower Two je jedina “zgrada koja diše”, sa decentralizovanim sistemom prirodne ventilacije integrisanim u fasadu, koji je novina na domaćem tržištu, a koji omogućava dotok svežeg vazduha u celom prostoru samo na jedan klik, kako bi se zaposlenima obezbedio novi nivo udobnog i zdravog radnog okruženja. Klimatski uslovi u Srbiji su idealni za primenu sistema prirodne ventilacije. U pitanju je energetski efikasan sistem kojim se prostor kompletno provetrava u toku noći kada su temperature prijatne, a u toku dana zakupci mogu jednim pritiskom na dugme da obezbede svež vazduh u svom prostoru.

foto: Promo

Unutrašnja visina kancelarijskog prostora će biti 3m što je takođe novina kod nas na tržištu. Višak prostora koji se time kreira će omogućiti bolji kvalitet vazduha, veću penetraciju svetla i bolje bitisanje u samom objektu.

Dodatno, objekat će biti prepoznatljiv i po jedinstvenom panoramskom pogledu na prestonicu, jer trenutno ne postoji ni jedan objekat koji u tom smislu može da vam pruži sliku Beograda kao sa razglednice, kao što će to omogućiti pogled sa UŠĆE Tower Two objekta. U sklopu ovog poslovnog kompleksa, biće obezbeđeni svi potrebni prateće sadržaji, kao što su restoran, fitness centar, zelena zona za opuštanje i relaksaciju, zatim kulturni sadržaji i mnogi drugi.

Objekat će raspolagati i podzemnom garažom neto površine 21,000 m2 sa 750 parking mesta, koja će služiti za potrebe obe kule.

foto: Promo

Pored visoko kvalitetnog kancelarijskog prostora UŠĆE Tower Two, svojim korisnicima ponudiće i sadržajno okruženje koje karakteriše prostrana zelena oaza ispred poslovnog centra, kao i neposredna blizina najvećeg šoping centra u region, UŠĆE Shopping Centera, i Muzeja savremene umetnosti.

(Promo - tekst / Foto:Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track