Mihajlovićeva: Zajam Emirata signal da velike investicije stižu u Srbiju
Foto: Nebojsa Mandić

Ministarka o finansijskoj podršci

Mihajlovićeva: Zajam Emirata signal da velike investicije stižu u Srbiju

InfoBiz -
Beograd na vodi će krenuti, krenuće izmeštanje pruge. Beograd će biti jedan građevinski centar, kazala je potpredsednica SNS

BEOGRAD - Potpredsednica Srpske napredne stranke (SNS) Zorana Mihajlović izjavila je danas da je zajam Ujedinjenih Arapskih Emirata (UAE) signal za dolazak velikih investicija u Srbiju. "Zajam Ujedinjenih Arapskih Emirata je signal za dolazak velikih investicija u Srbiju.

"Beograd na vodi" će krenuti, krenuće izmeštanje pruge. Beograd će biti jedan građevinski centar, trenutno za izgradnju "Beograda na vodi"", kazala je Mihajlovićeva.

Ona je rekla da i prilikom izgradnje "Beograda na vodi" mora da se vodi računa o onima koji su socijalno ugroženi. "Privremeno veće Beograda našlo je način da penzionerima koji imaju penziju ispod 20.000 dinara isplati dodatak, jer je situacija u ekonomiji generalno teška", dodala je ministarka energetike, razvoja i zaštite životne sredine u ostavci.

Upitana o tome zašto Srpska napredna stranka nema jednog kandidata za gradonačelnika Beograda, nego se govori o timu ljudi, ona je rekla da je to "pokušaj da se građanima objasni da ne mora jedan čovek da bude vezan za grad".

"Naš pokušaj je da objasnimo građanima da na čelu Beograda ne bude jedan čovek, da ne mora jedan čovek da bude vezan za grad. Ima puno ljudi na našoj listi koji mogu da budu prvi. Za građane je važno hoćemo li izaći iz problema, da grad funkcioniše i da se razvija", navela je Mihajlovićeva. Govoreći o koaliciji s drugim političkim strankama, ona je rekla da SNS "svakako neće vladati sami, jer bez političkog konsenzusa nema reformi".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja