ČETIRI GODINE RADI KAO KONOBAR, A VEĆ JE MILJENIK REGIONA: Život ga nije mazio, ali mu nije ni skinuo osmeh sa lica! ODUŠEVIO SVE
Foto: Privatna arhiva, Shutterstock

momak za primer

ČETIRI GODINE RADI KAO KONOBAR, A VEĆ JE MILJENIK REGIONA: Život ga nije mazio, ali mu nije ni skinuo osmeh sa lica! ODUŠEVIO SVE

Moj biznis -

Mladi konobar Dušan Đorđević (24) svojim radom u ugostiteljstvu već četiri godine inspiriše svojom posvećenošću i ambicijama, a postao je i miljenik čitavog regina otkad je osvanuo snimak u kom se vidi koliko uživa u onome čime se bavi.

Odrastao je i završio osnovnu školu u Aleksincu, a svoje srednjoškolsko obrazovanje nastavio je u Nišu, gradu koji mu je kasnije bio i mesto gde je započeo svoju karijeru u ugostiteljstvu.

Tamo je Dušan stekao prve korake kao pomoćni konobar u lokalnom restoranu. Iskustvo iz tog perioda nije samo obogatilo njegove veštine, već mu je pružilo priliku da pomogne porodici u teškim ekonomskim uslovima.

- Prvi posao bio je u jednom restoranu gde sam radio kao pomoćni konobar. On mi je omogućio da shvatim koliko je važno pružiti dobru uslugu klijentima i da pomognem svojoj porodici dok smo živeli u skromnim uslovima - priča on.

konobar, Dušan Đorđević
foto: Privatna arhiva

Angažmanje u sad već popularnom hotelu u Nišu označilo je novu fazu u Dušanovom profesionalnom razvoju, gde je ne samo stekao dragoceno iskustvo, već i unapredio svoje veštine u poslu konobara.

- Četiri godine rada kao konobar omogućile su mi da rastem i razvijam se kao osoba i profesionalac. Svaki dan je prilika da naučim nešto novo i da doprinesem pozitivnoj atmosferi u kojoj radim - ističe Dušan.

Svoje dugoročne ciljeve Dušan vidi u ulozi menadžera u ugostiteljstvu, gde bi imao priliku da svoje iskustvo prenese na druge članove tima.

- Moj cilj je da postanem menadžer u ugostiteljstvu, gde bih mogao da vodim tim i obučavam nove zaposlene kako da budu nasmejani, pozitivni i pružaju izvanrednu uslugu. Verujem da je pozitivna energija ključ uspeha u ovom poslu i želim da doprinosim stvaranju prijatnog okruženja za goste i kolege - zaključuje Đorđević.

BiznisKurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track