AMG U ORGANIZACIJI "RE-SET SUMMITA!" Ovako izgledaju KRUCIJALNE društvene transformacije: Posebno se odnosi na privatnike! (VIDEO)
Foto: Kurir televizija

KURIR TV

AMG U ORGANIZACIJI "RE-SET SUMMITA!" Ovako izgledaju KRUCIJALNE društvene transformacije: Posebno se odnosi na privatnike! (VIDEO)

Održiva budućnost -

Izazovna vremena i globalne tranzicije zahtevaju novi društveni ugovor i duboku transformaciju.

Kako bi trebalo da funkcionišu društvo i privreda, tema je "Re-set Summit 2023" u organizaciji kompanije Adria Media Group.

Prva konferencija pod nazivom "Pravično društvo traži solidarnost" ima za cilj da pokaže da će decenija pred nama zahtevati duboku transforamciju.

Privatne kompanije treba i moraju da menjaju tok poslovanja, rekla je gđa Žakob, koordinatorka UN u Srbiji:

00:19

Privatne kompanije treba i moraju da menjaju tok poslovanja, rekla je gđa Žakob, koordinatorka UN u Srbiji

Potom je dodala bitan uticaj medija:

- Mediji učestvuju u prenosu informacija, oni konstruišu mišljenje i moramo biti sigurni da su informacije tačne. Te informacije moraju da objasnje građanima šta je zelena transformacija i koja je uloga edukacije društva.

AMG prepoznala je važnost ovakvih događaja jer je ovo prilika da svi stručnjaci, predstavnici vlada, privatnih sektora... Zajedno kreiraju budućnost.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track