NIKO TE NE PITA DA LI IMAŠ OD ČEGA DA PLATIŠ: Balkanac ogorčen na život u Beču! Ovo je tačan iznos mesečnih računa - ŠOKIRAO SVE
Foto: TikTok/istina28.07, Shutterstock

NIKO TE NE PITA DA LI IMAŠ OD ČEGA DA PLATIŠ: Balkanac ogorčen na život u Beču! Ovo je tačan iznos mesečnih računa - ŠOKIRAO SVE

Novčanik -

Beč, grad poznat po svojoj kulturnoj baštini i visokom kvalitetu života, na prvi pogled može da deluje kao savršen ambijent za život. Međutim, jedan Balkanac sada ističe tamnu stranu ovog prestižnog evropskog grada.

Čovek je izrazio duboko nezadovoljstvo zbog visokih troškova života, koje je ilustrovao svojom nedavnom situacijom – plaćanjem računa u iznosu od preko 2.000 evra.

- Želim da vam pokažem život u Beču. Pogledajte koliko računa ima. Ovo kada budem otvorio, sigurno je preko 2.000 evra za plaćanje raznih dažbina i nameta. Ko god bude želeo da živi u Beču, ozbiljno neka razmisli o dolasku ovde. Ovo je jedan kavez u kome živimo i samo služimo za plaćanje nečega. Niko te ne pita da li imaš od čega da platiš, ali svakog meseca moraš da spremiš 2.000 evra za njihove namete - zaključio je on.

,,Pa vrati se'', ,,A šta si mislio?'', ,,Što si išao tamo uopšte'', ,,Što se ne vratiš onda?'', upitali su ga mnogi u komentarima ispod videa koji je objavio.

BiznisKurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track