ŠTA SVE NA OVOJ DESTINACIJI KOŠTA SAMO 30 DINARA? Suveniri, hladno piće i ulaz u trvđavu, ali bez jedne stvari ne odlazite
Foto: Shutterstock

SVE POPULARNIJA MEĐU SRBIMA

ŠTA SVE NA OVOJ DESTINACIJI KOŠTA SAMO 30 DINARA? Suveniri, hladno piće i ulaz u trvđavu, ali bez jedne stvari ne odlazite

Novčanik -

Mnogi ovdašnji avanturisti pred početak letnje sezone planiraju gde bi mogli otići za vreme odmora, pa se i Tunis pominje kao sve popularnija destinacija među Srbima.

Na društvenoj mreži TikTok se pojavio snimak šta je sve moguće kupiti u toj severnoafričkoj državi za 30 tuniskih dinara (oko 1.050 srpskih dinara).

- Slika je odličan suvenir i možete je naći već za 5 dinara, dok je ulaznica na neku od tvrđava 8 - navodi se u videu.

Pogled na koloseum u jednom tuniskom gradu ćete (zajedno uz ceđenu narandžu) platiti 4,5 dinara, a minđuše su, nakon cenkanja, koštale 10.

Magneti su kao mnogima omiljena uspomena ili drugačiji 'vid razglednice' uglavnom na ceni od dinar, ali je preporuke da se neki novac ostavi kako uličnim sviračima, tako i za začine po kojima je ova zemlja takođe poznata.

Tunis jeste pristupačna destinacija koja ima mnogo toga da ponudi, te stoga nije ni čudno što je dosta ljudi sa ovih prostora preko leta rado poseti.

biznis.kurir.rs/TikTok

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track