SVE OVO ZA MANJE OD 1.800 DINARA! Srbi oduševljeni cenama u našem restoranu, na meniju 7 salata plus roštilj, piće, lepinje...
Foto: Shutterstock

jeftino

SVE OVO ZA MANJE OD 1.800 DINARA! Srbi oduševljeni cenama u našem restoranu, na meniju 7 salata plus roštilj, piće, lepinje...

Novčanik -

U jednom restoranu nadomak Aleksinca gosti su jeli za 1.780 i to sedam vrsti salata, uštipke, dimljenu vešalicu, dve lepinje, litar kisele vode i pivo!

Često na društvenim mrežama možemo da vidimo raznorazne fotografije računa iz kafića i restorana širom Srbije na kojima su obično papreni iznosi hrane i pića. Međutim, neretko se desi i da se neki gost pohvali kako je dobro jeo i pio u nekom ugostiteljskom objektu za male pare te da ostalima preporuči to mesto.

Na društvenoj mreži X pojavila se objava sa fotografijom ručka iz jednog restorana kraj Aleksinca koja je oduševila mnoge korisnike.

- Sedam salata, uštipci i dimljena plus litar kisele i pivo dve lepinje ko duša 1.780 dinara - piše u objavi na kojoj se vidi obilni obrok.

- Ovo dovoljno samo salate da jedeš. Sve 1.780 dindži - piše u prvom komentaru, dok u drugom stoji:

- Nas osmoro smo u subotu ručali za 9.000. A kvalitet isti godinama.

Autor je u komentarima dodao i da se taj ugostiteljski objekat vidi sa auto-puta.

kafić, restoran
foto: Shuterstocktock

- I gazda za primer... Svojim konobarima još 90-ih kupio svima po stan u Nišu.. Često svraćao i svraćam. Nekada kao kamiondžija, danas taksi ili turistički.. Jug ima najbolju klopu - tvrdi jedan korisnik, a drugi dodaje:

- Redovno svraćam, a slušaj ovo - sedam tih salata, dve lepinje, mala i velika pljeskavica, litra kisele - 970 dinara.

- Uvek tako bilo. Tih sedam salata dobiješ bukvalno koliko možeš da pojedeš, a mesa toliko da najčešće ne možeš sve da pojedeš, višak pakuju za poneti. Realno, naplate samo meso i piće, prilozi i pogače su uračunati - glasili su neki od komentara.

Bonus video:

07:29

ALEKSANDAR SENIČIĆ O LETOVANJU SRBA I NAJATRAKTIVNIJIM DESTINACIJAMA ZA LETOVANJE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja