PROVERITE RAČUNE, NEKIMA SU PARE VEĆ LEGLE: Sve ide po planu, a od sledeće uplate ovoj grupi građana stiže OZBILJNO POVEĆANJE!
Foto: Shutterstock

isplate iz državne kase

PROVERITE RAČUNE, NEKIMA SU PARE VEĆ LEGLE: Sve ide po planu, a od sledeće uplate ovoj grupi građana stiže OZBILJNO POVEĆANJE!

Novčanik -

Socijalna davanja za sve kategorije korisnika biće uplaćene danas kažu u Ministarstvu za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja. Kašnjenja nema i svi će novac za kao i ranijih meseci dobiti na vreme.

Kurir vam donosi detaljan kalendar isplate svih korisnika:

1. Novčana socijalna pomoć, posebna novčana naknada i dodatak za pomoć i negu drugog lica - 19.januar

2. Dečiji i roditeljski dodatak - 19. januar

3. Naknade zarade odnosno plate za vremeporodiljskog odsustva, nege deteta i posebne nege deteta - 19. januar direktno od strane Ministarstva po novom zakonu

4. Ostale naknade po osnovu rođenja i nege deteta i posebne nege deteta - 19. januar direktno od strane Ministarstva po novom zakonu

5. Prava iz boračko invalidske zaštite - 19.januar

Da podsetimo, roditeljski dodatak je od sledećeg meseca povećan i u narednih šest meseci za rođenje prvenca mame će dobijati 371.614 dinara, što je za pedesetak evra više nego do sada. Više novca dobijaće i drugo, treće i četvrto dete, a uvećan je i paušal za nabavku opreme za bebu i sada iznosi 6.867 dinara.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track