AKO STE ČEKALI 20. JUN DA PLATITE RAČUN ZA TELEFON - ZAKASNILI STE: Operater promenio datum za plaćanje, sutra je KASNO!
Foto: Shutterstock

ROKOVI

AKO STE ČEKALI 20. JUN DA PLATITE RAČUN ZA TELEFON - ZAKASNILI STE: Operater promenio datum za plaćanje, sutra je KASNO!

Novčanik -

Rok za plaćanje bio dvadeseti u mesecu

Do sada ste čekali, najkasnije 20. jun da biste platili račun za telefon. Međutim, ako je to slučaj i ovog meseca - zakasnili ste.

Naime, jedan od operatera koji posluje u Srbiji, kako prenosi Telegraf.rs, promenio je datum dospeća, odnosno rok za uplatu usluga.

Od juna, račun za telefon i internet kod dotične kompanije treba da platite do 15. u mesecu. Dodatno, ova informacija došla je korisnicima 5. juna, što znači da su imali na raspolaganju desetak dana da izmire obavaze.

Ranije je, podsetimo, isti operater slao je informacije o zaduženju takođe petog u mesecu, ali je rok za plaćanje bio dvadeseti.

Mobilni Telefon
foto: Shutterstock

Ima i drugih iskustava korisnika, pa nam tako jedan od korisnika javlja da je primetio novi rok za uplatu, ali da je obaveštenje o istom dobio sedmog, i to sa upozorenjem da će mu isključiti račun ukoliko ne uplati u roku od pet dana, što je 12.

"Sada imam samo deset dana da platim, što mislim da nije u redu", kaže drugi čitalac.

Pojedini napominju i da su im računi stigli posle desetog, te im je rok bio i kraći.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja