VIKENDICA NA DUNAVU ZA 4.000 EVRA: Ako hoćete da se budite pored reke, OVO su cene! Neke koštaju kao stan u centru Beograda! FOTO
Foto: Shutterstock

raj na zemlji

VIKENDICA NA DUNAVU ZA 4.000 EVRA: Ako hoćete da se budite pored reke, OVO su cene! Neke koštaju kao stan u centru Beograda! FOTO

Nekretnine -

Mnogi sugrađani maštaju da imaju nekretninu u blizini reke ili jezera, međutim to može biti vrlo skupa investicija. Cene vikendica pored Dunava često iznose koliko i stan u centru Beograda.

Ipak, oni koji ne traže nikakav luksuz, već samo mesto gde mogu da prespavaju i ujutru se probude uz cvrkut ptica i miris reke, mogu postati vlasnici nekretnine pored reke i za manje od 4.000 evra.

Tako je na Fejsbuk stranici Bač-oglasi oglašen objekat koji se može kupiti i za manje od 4.000 evra.

vikendica na Dunavu
foto: Prinskrin Fejsbuk

- Vikendica na prodaju na Dunavu u Plavni. Cena 4.000 evra. Nije fiksno - objavio je jedan korisnik.

Zainteresovani kupci koji su se raspitivali o vikendici dobili su i informaciju da vikendica nema struju, ali poseduje akumulator.

Za one sa dubljim džepom ima i ponuda gde kvadrat iznosi i preko 3.600 evra, pa tako se na oglasima može naći i vikendica od 30 kvdrata koja se prodaje po ceni od 110.000 evra.

- Kuća okružena zelenilom. Prvi red do Dunava, sa sopstvenim prilazom direktno na vodu. Sjajna pozicija placa na najlepšem delu Kamenjara. Oaza mira i tišine. Ne propustite ovu sjajnu priliku.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track