"NUDIM 4.000, 10.000, 11.500" Traži, kaže, 13.000 "evrova", ali niko ne da punu cenu nego liciritaju! Rat na mrežama za ovu kućicu
Foto: Facebook Printscreen/Negotinski oglasi

vikendica u okolini negotina zaintrigirala mnoge

"NUDIM 4.000, 10.000, 11.500" Traži, kaže, 13.000 "evrova", ali niko ne da punu cenu nego liciritaju! Rat na mrežama za ovu kućicu

Nekretnine -

Dugo neka ponuda nije izazvala ovoliko interesovanja koliko Duškina za vikendicu u okolini Negotina koju prodaje lično bez posrednika, a ponudu s fotografijama objavila je na jednom lokalnom Fejsbuk oglasniku.

Ona za vikendicu sa slika traži, kaže, 13.000 evrova. Samo što ju je ponudila na prodaju, pre oko 16 sati, već je buknuo "rat" pa su potencijalni kupci samoinicijativno licitirali, procenjivali i nudili od 4.000 evra, preko 10.000, pa sve do 11.500.

vikendica, Negotin, prodaja
foto: Facebook Printscreen/Negotinski oglasi

Većina ih je iz nekog razloga bila ljuta što nije rekla ni koliko kvadrata ima, ni gde se tačno nalazi, a ni koliki je plac. Mnogi su tražili i slike "unutra" da se vidi kako sve to izgleda.

Od samog interesovanja za kuću, veće je bilo za raspravu pa su se u jednom trenutku i "pokačili" ko je u pravu - oni što nisu tražili dodatne informacije ili oni što su navodno zakerali o detaljima.

1 / 3 Foto: Facebook Printscreen/Negotinski oglasi

Jedan je čak napisao i sledeće:

- Pa šta ti teško da napišeš gde se nalazi, neće ruka da ti otekne, kako da te zove neko iz Švedske...

A evo i kako kućica izgleda... Baštica, lozica, veliki sto u hladovini, prizemlje i sprat sa spoljnim stepeništem, a dvorišna česma ozidana, od cigle, u obliku rakijskog burenceta.

Kurir.rs/Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track