TROŠNU SEOSKU KUĆU ZAMENIO NOVOM, SVE GA KOŠTALO MANJE OD 10.000€: Dobio vikendicu od 55 kvadrata s tremom a unutra je ovako FOTO
Foto: Youtube Printscreen

okružena prirodom, s pogledom na plodna polja

TROŠNU SEOSKU KUĆU ZAMENIO NOVOM, SVE GA KOŠTALO MANJE OD 10.000€: Dobio vikendicu od 55 kvadrata s tremom a unutra je ovako FOTO

Nekretnine -

U jednom srpskom selu, miru i tišini, okružena prirodom, i s pogledom na plodna polja, nikla je nova vikendica od oko 55 kvadrata čija je izgradnja vlasnika ukupno koštala ne više od 10.000 evra.

Čak mu nije bila potrebna ni građevinska dozvola jer je novu kuću podigao na temeljima stare. Reč je o novoj drvenoj kući koja u osnovi ima blizu 55 kvadrata, a mere su joj oko 8 puta šest i nešto metara, plus veliki trem od dvadesetak kvadrata.

1 / 7 Foto: Youtube Printscreen

Pravo s ulaznih vrata ulazi se u malo predsoblje koji vodi pravo do kupatila od oko tri kvadrata dok je levo spavaća, a desno dnevna soba s kuhinjom.

Kućica je od drveta sa zidovima debljine 10 cm, izolovana mineralnom vunom i pokrivena pocinkovanim krovom! Prozore štite drveni šaloni.

Kućicu je uz dozvolu vlasnika snimio i na Jutjub postavio Lazar. Gde se tačno nalazi, nije poznato, ali ju je vlasnik podigao za svoje uživanje i odmor u prirodi.

Kuća od 4.000 evra u Trudelju kod Gornjeg Milanovca

Kome je i to skupo a želeo bi skromnu kućicu za odmor na selu, na mrežama se na prodaju nudi i kućica od 4.000 evra u koju treba uložiti. Smeštena je uz sam put, prekoputa seoskog doma. I Aranđelovac joj je blizu mada pripada SO Gornji Milanovac.

Na kraju placa je i ozidana garaža.

Kurir.rs/Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track