NEVEROVATAN POGLED, KRISTALNI LUSTER, ČAJNIK NA KREVETU: Najskuplje stanove u Beogradu zovu KAVEZIMA, ovo im posebno zameraju FOTO
Foto: nstagram/luka.stokic

najviši standard

NEVEROVATAN POGLED, KRISTALNI LUSTER, ČAJNIK NA KREVETU: Najskuplje stanove u Beogradu zovu KAVEZIMA, ovo im posebno zameraju FOTO

Nekretnine -

U najluksuznijem delu srpske prestonice, koji se nalazi u samom centru Beograda, pokraj reke Save, mogu se pronaći najskuplji stanovi u Srbiji. Poznato je da se na mesečnom nivou proda čak 110 stanova, što dokazuje poverenje koje kupci imaju u ovu kompaniju i kvalitet gradnje.

Stanovi u ovom naselju predstavljaju pravi luksuz, jer se radi o gradnji koja predstavlja najviši standard. Cena po kvadratu u ovom beogradskom naselju iznosi i do 10.000 evra.

Beograd na vodi
foto: Instagram/luka.stokic

Prednost ove lokacije je što se nalazi na samoj obali reke Save i pruža prelep pogled na ostatak grada, kao i to što se stanovnicima ovog naselja nude razne atrakcije, koje uključuju i decu, što znači da je pogodan i za život sa porodicom. Takođe, nalazi se u neposrednoj blizini auto-puta i odlično je povezan sa putom do aerodroma.

U nastavku možete pogledati kako izgleda stan od 59 kvadrata, koji se nalazi na 27. spratu najskuplje zgrade u Srbiji.

00:49

Stan u Beogradu na vodi

Video je izazvao veliku pažnju na TikToku i odmah su počeli da se nižu komentari na ovu objavu, poput: ,,Preskupo'', ,,A dole voda i smrad'', ,,Da se gleda na more, ajde'', ,,Kao u Dubaiju'' i slično.

- Prolazimo pored trpezarije, tu je i kristalni luster, odatle se ulazi u dnevnu sobu, pa pogled sa 27.sprata, koji gleda na Most na Adi. Impozantan pogled - stoji u videu.

Ovaj stan je kako se tvrdi u videu pokazno opremljen pored gostinjskog toaleta je spavaća soba, elegantno opremljena sa sve čajnikom ako vam se pripije čaj. Prozori su od poda do plafona, kako bi pružili još veći ugođaj u pogledu, naročito noću kada "cepa neki vatromet".

Beograd na vodi
foto: Instagram/luka.stokic

Podsetimo, najskuplji stan u ovom luksuznom naselju kupljen je za vrtoglavih dva miliona evra, što je iznosilo gotovo 10.000 evra po kvadratu, međutim, pratioci su mu našli niz zamerki.

Jedni su primetili da nema terasu, drugima smeta "pogled na čokoladno mleko", neke podseća na kavez..

- Na 27. sprat ne bih ni za džabe da mi daju - prokomenarisao je jedan korisnik.

Sve u svemu, utisak je da su korisnici Tiktoka očekivali mnogo više za cenu po kojoj se nudi ovaj stan.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track