Samit guvernera 24. maja u Rovinju

Samit guvernera 24. maja u Rovinju

InfoBiz -
Regionalni skup okupiće najviše predstavnike centralnih i poslovnih banaka i drugih finansijskih institucija Srbije, Hrvatske, Slovenije, BiH, Crne Gore i Makedonije

BEOGRAD - Guverneri centralnih banaka šest zemalja regiona i predstavnici finansijskih institucija će u petak, 24. maja, u Rovinju razgovarati o unapređenju saradnje i o suzbijanju i ublažavanju posledica finansijske krize.

Regionalni skup "Zajedno do oporavka nacionalnih ekonomija", koji će biti održan u hotelu "Lone", okupiće najviše predstavnike centralnih i poslovnih banaka i drugih finansijskih institucija Srbije, Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore i Makedonije.

Centralna tema skupa su mere protiv globalne krize u finansijskom sektoru, a, kako je navedeno, biće reči i o tome koliko su realne procene da se kriza može vratiti iz realnog u finansijski sektor, o mogućim modelima saradnje centralnih i poslovnih banaka i države u cilju podrške i pomoći realnom sektoru u ublažavanju posledica krize.

Regionalni skup "Zajedno do oporavka nacionalnih ekonomija" organiziju Biznis info grupa (Busineš Info Group) iz Beograda i poslovni nedeljnik "Lider" iz Zagreba.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track