OVO SU NAJBOLJI POLOVNJACI KOJE MOŽETE DA KUPITE: Malo troše, odlični za duže relacije, popravke retke i jeftine - za svačiji džep
Foto: Shutterstock

idealno

OVO SU NAJBOLJI POLOVNJACI KOJE MOŽETE DA KUPITE: Malo troše, odlični za duže relacije, popravke retke i jeftine - za svačiji džep

InfoBiz -

Zavisno od kraja u kojem živite, kupovina vozila za sve terene mogla bi biti laka stvar. Stručnjaci za automobile po kategorijama su izdvojili najbolje polovne automobile na američkom tržištu.

Najbolji manji automobili

Mark Beneke, suvlasnik Westland Auto Salesa, kaže da su mu omiljeni mali sedani za kupovina polovnih Toyota Corolla, Honda Civic i Mazda 3.

- Corolle su jedno od retkih vozila koje smo spremni da kupimo i prodamo nakon ograničenja godine i kilometraže za naš poslovni model - kaže Beneke.

Međutim, ako osim funkcije cenite i oblik, Beneke kaže da Civic spaja stil i performanse.

polovni automobili
foto: Shutterstock

- Honda je, takođe, zauzela pristup koji je više usmeren na udobnost i počela uključivati ​​pakete za zabavu i naprednu tehnologiju u svoja nedavna vozila bez žrtvovanja ukupnog kvaliteta izrade Civics-a - napominje on.

Što se tiče vrlina Mazde 3, Beneke kaže da su napravljene da traju.

- Njihove mehaničke komponente su visokog kvaliteta i izdržljive. Jednostavne su i jeftine za održavanje, imaju veliku ekonomičnost goriva, tone prostora i imaju više od dovoljno snage da ih vožnja učini vrlo udobnom.

Najbolji srednji do veliki automobili

Kada je reč o automobilima srednje veličine, Pyle i Beneke se slažu: Honda Accord, Honda Civic, Toyota Camry i Mazda 6 među najboljim su automobilima za kupovinu polovnih.

Prema Benekeu, Accord je odličan automobil za kupovinu polovnog, jer Honda proizvodi kozmetički privlačna vozila bez žrtvovanja pouzdanosti.

Dover, automobili, redovi
foto: EPA-EFE/STUART BROCK

- Oni nude mnogo prostora, veliku uštedu goriva, elegantan i sportski stil i pouzdan kvalitet - kaže on.

Beneke, takođe, objašnjava da je Mazda 6 odličan automobil za kupovinu ako tražite polovni, uprkos tome što je manje poznata marka među američkim potrošačima.

Beneke naziva Camry izuzetno pouzdanim vozilom koje je zaslužilo i održalo svoju reputaciju tokom godina.

Najbolji monovolumeni

Ako tražite polovni monovolumen, Pyle preporučuje Kia Carnival ili Kia Sedona.

- Ovim automobilima brzo pada vrednost, pa ih možete nabaviti prilično jeftino. Imaju dobru potrošnju goriva i nisu ima često potrebne popravke.

polovni automobili, auto-plac, polovanjaci
foto: Zorana Jevtić

Najbolje terensko vozilo

Zavisno od kraja u kojem živite, nabava vozila za sve terene mogla bi biti laka stvar. Beneke preporučuje polovni Subaru umesto drugih marki.

- Ako živite u području koje ima neravne terene, bilo koja Subaru linija je savršen izbor. Imaju dugotrajnu reputaciju za čvrstoću i visokokvalitetni su. Da ne spominjemo da je pogon na sve kotače teško nadmašiti - ističe Beneke.

Najbolji mali do srednji SUV-ovi

Ako tražite polovni kompaktni SUV, Beneke hvali Hyundai Santa Fe i Hyundai Tucson.

- Santa Fe i Tucson su se pokazali kao izuzetno pouzdana i čvrsta vozila. Imaju izvrsnu sigurnosnu ocenu, nude puno prostora, lako ih je i pristupačno održavati, a pružaju veliku učinkovitost goriva. Tokom godina videli smo da vozila imaju dobre performanse u odnosu na druge uporedive SUV-ove za našu klijentelu - kaže on za Best Life.

BiznisKurir/Poslovni dnevnik

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja