POPULARNI SERVIS ZA STRIMOVANJE SERIJA UVODI PROMENE: Spaja se sadržaj tri kanala, i ljubitelji sporta imaju čemu da se raduju
Foto: Shutterstock

SPREMITE SE

POPULARNI SERVIS ZA STRIMOVANJE SERIJA UVODI PROMENE: Spaja se sadržaj tri kanala, i ljubitelji sporta imaju čemu da se raduju

InfoBiz -

Max stiže u Srbiju 21. maja, a platforma za strimovanje objediniće sadržaje HBO Maxa, Diskaverija i Eurosporta.

Max će istog datuma postati dostupan širom centralne i istočne Evrope, Skandinavije i Pirinejskog poluostrva, a kasnije i u drugim državama. Na kraju će Max biti dostupan u 25 evropskih zemalja i 65 zemalja i teritorija širom sveta, nakon lansiranja u SAD u maju 2023. i lansiranja u Latinskoj Americi i na Karibima ranije ove godine.

Nova usluga

Max će, što se centralne i istočne Evrope tiče, biti dostupan Rumuniji, Mađarskoj, Češkoj, Slovačkoj, Bugarskoj, Hrvatskoj, Sloveniji, Srbiji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini i Severnoj Makedoniji.

HBO
foto: Profimedia

Uz to će 17. juna biti objavljena druga sezona dugoočekivane druge sezone originalne HBO serije "Kuća zmaja", čija radnja je smeštena pre HBO-ovog hita "Igra prestola".

Takođe, Max će biti jedino mesto gde će se uživo videti svaki trenutak Olimpijskih igara u Parizu 2024. u 25 evropskih zemalja u kojima će platforma biti dostupna, navodi se u saopštenju kompanije.

Pariz 2024. biće uključen u sve planove pretplate, obezbeđujući da svi korisnici dobiju potpuni pristup najvećem sportskom događaju na svetu.

CENE PRETPLATE

Max će nuditi različite vrste pretplata, kao i opciju sportskog dodatka koji se može uvrstiti na bilo koju osnovnu pretplatu. Sve pojedinosti o cenama biće objavljene u narednim nedeljama i razlikovaće se od zemlje do zemlje.

Televizija, TV, prodica
foto: Shutterstock

Na Maxu će biti dostupne dve vrste pretplate (standardna i premijum), a na obe će pretplatnici moći da dodaju sportski dodatak. Premijum pretplata omogućava korisnicima da mogu da strimuju sadržaj na do četiri uređaja istovremeno (umesto dva za standardnu pretplatu), bolju rezoluciju i zvuk i 100 preuzimanja sadržaja za oflajn gledanje (umesto 30).

Sportski dodatak će obezbediti pokrivenost sportskih događaj, među kojima su grend slem teniski turniri, biciklistički Grand Tour, 24 hours Le Mans, linearne mreže Eurosport 1 i Eurosport 2 i još mnogo toga.

(Kurir.rs/Bloomberg)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track