SRPKINJA OTVORILA SLATKIŠ KOJI SVI VOLIMO - UMALO POVRATILA U njemu zatekla NEŠTO JEZIVO: "Jeo sam ovih dana, nije mi dobro" FOTO
Ilustracija, Foto: Shutterstock

ljudi zgroženi

SRPKINJA OTVORILA SLATKIŠ KOJI SVI VOLIMO - UMALO POVRATILA U njemu zatekla NEŠTO JEZIVO: "Jeo sam ovih dana, nije mi dobro" FOTO

InfoBiz -

Mnogima se nekad desilo da uzmu proizvod kojem je istekao rok trajanja, te naiđu na suv i opor ukus koji definitivno nije ispunio njihova očekivanja. Ono čemu se, međutim, još manje nadaju, jeste da u obroku, voću ili omiljenom slatkišu pronađu crva.

Upravo to desilo se jednoj korisnici društvene mreže "X", koja je objavila u najmanju ruku uznemirujuć prizor na svom profilu, gde je prikazala popularni slatkiš, koji mnogi u Srbiji vole, a u kojem se nalazio ni manje ni više nego - crv.

Kako je korisnica istakla u komentaru, ovo je zatekla i pored činjenice da je proizvod bio u roku. Kako je navela, rok trajanja je do 2025. godine, osim, kako kaže, "ako nisu promenili u prodavnici".

slatkiš, crv
foto: Printscreen Twitter/just_jelenaa

"Nikad ne okrećem ovu stranu, pojeo bih ga na keca", naveo je jedan korisnik.

"Pre par meseci ista situacija. Isto rok do 2025, tako da. Trešnje i višnje sa crvima su ništa naspram ovog", naveo je drugi, istakavši da je reč o drugom slatkišu, takođe veoma popularnom kod nas.

crv, slatkiš
foto: Printscreen Twitter/just_jelenaa

"Znači, sve organik, sve super kao jabuka", "Bar znaš da nije prskano", "Proizvodi obogaćeni živim proteinima", glase pojedini komentari.

"Jeo ovih dana. Nije mi dobro od ovog", "Drugaru se desilo fuj posle toga mi nije palo na pamet da prođem pored istog", nizali su se komentari.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track