POŠTARIMA STIŽU VEĆE PLATE: Od Nove godine svi osim šefova dobiće više para, a o svim problemima uskoro otvoreno sa direktorom
Foto: Aleksandar Pavlović

povećanje

POŠTARIMA STIŽU VEĆE PLATE: Od Nove godine svi osim šefova dobiće više para, a o svim problemima uskoro otvoreno sa direktorom

InfoBiz -

Zaključivanje kolektivnog ugovora za JP „Pošta Srbije”, kojim će se obezbediti sprovođenje odluke o povećanju zarade svim zaposlenima u tehnologiji, kao i administraciji, izuzev rukovodstvu, u iznosu od 10 procenata od 1. januara 2024. godine, bila je tema razgovora rukovodstva JP ''Pošta Srbije'' sa predstavnicima Vlade i reprezentativnih Sindikata PTT Srbije i Sindikata „Radnik”.

Razmatrani su i planovi preduzeća za narednu godinu koji uključuju unapređenje internih procesa i dalje unapređenje uslova rada, širenje asortimana i pružanje kvalitetnijih usluga korisnicima.

Pošta
foto: Pošta/Vuk Branković

- Upoznat sam sa problemima sa kojima se susreću poštari, dostavljači, šalterski radnici,vozači i drugi zaposleni koji rade u logističkim centrima. Lično ću razmotriti sve njihove primedbe kako bih prvenstveno uzimajući u obzir njihove predloge, doneo najbolje moguće odluke za efikasniji i rasterećeniji proces rada, sa jedne strane, i obezbedio pružanje usluga boljeg kvaliteta, sa druge - rekao je direktor Đorđević.

Dodao je da sve iznete primedbe podrazumevaju dodatne analize svakog rejona, broja poštara, dostavljača, šalterskih radnika, vozača i tehničara u poštama, ali i da treba obezbediti maksimalno efektivno korišćenje radnog vremena u tehnologiji kako bi se povećala produktivnost, što opet ima za cilj bolji kvalitet usluge.

Predviđeno je da u narednom periodu direktor lično održi pojedinačne sastanke sa poštarima, dostavljačima, šalterskim radnicima, tehničarima u pošti i vozačima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track