PLATITE STRUJU OD KUĆE UZ JOŠ MANJU PROVIZIJU NEGO U POŠTI! Stanić otkrio sve što treba da znate o novom portalu EPS-a
Foto: Kurir Televizija, screenshot

KURIR TV

PLATITE STRUJU OD KUĆE UZ JOŠ MANJU PROVIZIJU NEGO U POŠTI! Stanić otkrio sve što treba da znate o novom portalu EPS-a

InfoBiz -

Elektroprivreda Srbije je od 1. novembra za domaćinstva i male kupce otvorila novi portal – "Uvid u račun".

Osim što građani mogu da preuzmu račun odmah nakon obračuna, putem ovog portala račun mogu i plate.

Radovan Stanić, izvršni direktor za poslove snabdevanja električnom energijom, govorio je za jutarnji program gde je otkrio važnost novog portala i koje sve pogodnosti čeka građane na njemu.

- Uvid u račun je elektronski portal koji pruža jedan siguran i pouzdan pristup servisima Elektroprivrede Srbije. On je pre svega namenjen kupcima na garantovanom snabdevanju, pre svega se misli na domaćinstvo. Omugućava uvid u račune, uvid u uplate, statistiku potrošnje unazad 3 godine. Omogućava siguran uvid u račun i pre nego što on bude odštampan i poslat kupcima. Dakle omogućava jednu bržu komunikaciju kupaca sa EPS-om. Takođe omogućava i onlajn plaćanje tako da kupci više ne moraju dolaziti na šaltere EPS-a da bi platili račune - rekao je.

01:43

PLATITE STRUJU OD KUĆE UZ JOŠ MANJU PROVIZIJU NEGO U POŠTI! Stanić otkrio sve što treba da znate o novom portalu EPS-a

Stanić se osvrnuo i na samo registrovanje na portal "Uvid u račun".

- Portal je vrlo lak za korišćenje. Na sajtu Elektroprivrede Srbije u gornjem desnom uglu ima ikonica uvid u račun. Tu unosite svoju korisničku email adresu i lozinsku po izboru. Nakon toga dobijate kod za verifikaciju i kasnije je veoma lako za buduće korišćenje - istakao je.

Stanić je potom otkrio da se prilikom plaćanja računa preko novog portala plaća provizija, međutim navodi da je ona manja nego ona u pošti.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

00:59

EPS POSLAO 20.000 POZIVA NA ADRESE GRAĐANA! Šefica za razvoj poslovanja otkriva o čemu se radi: DOBIĆE IH 2.000.000 KORISNIKA?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja