PORCIJA PASTRMKE SA 3 VRSTE SALATE I GIROS KOŠTAJU SVEGA 1.200 RSD: Ovde je jeftinije nego kod kuće, a uživa se u pogledu na Dunav
Foto: Shutterstock

može i ovako

PORCIJA PASTRMKE SA 3 VRSTE SALATE I GIROS KOŠTAJU SVEGA 1.200 RSD: Ovde je jeftinije nego kod kuće, a uživa se u pogledu na Dunav

Novčanik -

Poznato je da su u manjim gradovima cene niže, što je i očekivano, ali ipak, da li ste znali da ručak za dve osobe može iznositi oko 1.000 dinara? U Smederevu, ručak za dvoje možete platiti 1.190 dinara, i da se lepo najedete, ispričala nam je čitateljka koja se javila redakciji Telegraf Biznis.

Naime, devojka je podelila sa nama da je u restoranu prijatnog ambijenta blizu Dunava sela sa mamom da odmori, a konobarica ih je potom upoznala sa ponudom. Kako je istakla, svakog dana aktivne su drugačije akcije, a ovog puta bila je u pitanju riba (pastrmka), kao i specijaliteti sa roštilja.

- Dok je mama ljubitelj ribe, te je odmah znala da će pastrmka biti njen izbor, ja sam se odlučila za giros. Dok smo čekale hranu, naručile smo kafu i sok, nakon čega smo bacile pogled na meni - rekla nam je ona.

Giros
foto: Shutterstock

Kako je navela, giros, koji je iznosio svega 300 dinara, dolazio je "u paru" sa pićem, dok je obrok njene mame, pored pastrmke, obuhvatao tri vrste salate, kao i hleb.

Račun za dve osobe iznosio je svega 1.190 dinara, nakon čega su naručile i palačinke da ponesu.

- Tri palačinke, koje su bile punjene nutelom, plazmom, višnjom i slično, te ih je mama šaljivo nazvala "mini torticama", iznosile su svega 600 dinara - rekla je ona.

palačinke
foto: Profimedia

Kako je dalje navela, regularne cene nisu previše drugačije od akcijskih, već se sama razlika krije u dodacima, na primer, giros od 300 dinara, bez akcije, stigao bi bez dodatnog pića.

kurir.rs/Telegraf Biznis

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track