CARINA OPET RASPRODAJE VOZILA, SVE JE GOTOVO PA DŽABE: U ovim gradovima su licitacije, uskoro ističe ROK za uplatu kaucije
Foto: Carina Srbije

rasprodaja

CARINA OPET RASPRODAJE VOZILA, SVE JE GOTOVO PA DŽABE: U ovim gradovima su licitacije, uskoro ističe ROK za uplatu kaucije

InfoBiz -

Carinarnice Kladovo i Beograd organizovaće naredne nedelje, tačnije 28. i 29. septembra nove e-licitacije zaplenjenih vozila. Ovde možete da pazarite auto ili neko drugo vozilo po vrlo povoljnoj ceni.

Svi zainteresovani mogu da se prijave preko sajta Uprave carina. Razgledanje je zakazano za 22. septembar od devet do 11 časova na placu ''MM'' u Kostolu, ulica Maršala Tita br. 95 u Kladovu, a u ponudi šest putničkih vozila i pet motocikala.

licitacija
foto: Uprava Carine

Rok za uplatu kaucije je 24. septembar 2023. godine do 24 časa. Carinarnica Beograd će na licitaciji zakazanoj za 29. septembar, zainteresovanim kupcima ponuditi 12 putničkih vozila, jedan motocikl i pet automobilskih pogonskih motora. Razgledanje je zakazano za 25. septembar od 11 do 12 časova na lokaciji Bežanijska Kosa, Rajkova ulica bb.

Rok za uplatu kaucije je 25. septembar, a opšti uslovi učešća i korisničko uputstvo dostupni su kako u samoj aplikaciji, tako i na sajtu Uprave carina u rubrici ''Objašnjenja''.

kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track